Pire od bundeve u limenci????? Dajte saberite te, pored domaće, zdrave i jeftine buće, vi bi onu iz limenke? I kakvo punomasno kokosovo mlijeko, vrhnje, juha iz
kesice? Jednostavno i zdravo - pirjati 5 min na malo maslinovog ulja 2-3 luka / kaupule ili još bolje poriluk, dodati svježu buću na izrezanu na kockice, pirjati cca 3-4 min (dok je uzavrela voda iz kuhala), zaliti vrelom vodom, dodati sol, papar i kuhati 15-20 min, pri kraju dosta svježeg ili suhog kopra, uhladiti i štapnim mikserom napraviti krem juhu. Jednostavno, jeftino i zdravo. Pri serviranju posuti malo bućinog ulja radi izgleda i mirisa. Idealno sa strane dodati domaćih krutona (stari domaći integralni kruh na kockice, masl ulje, začinsko bilje i češnjak - sve u pećnicu na cca 180-190 s ventilatorom, nekih 10-ak min)
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .