nizi jedan recept od ovih nebi iskoristila.....losa su vam ta jela....ima puno boljih izbora
manuela72
18.7.2020.
Odustani
Ko zna zasto se zove titov kolac
Zn
ZnamoDaSmeta
18.7.2020.
Odustani
2 glavice luka očistiti i usitniti ( koristim sjeckalicu a može i ručno) u manji lonac sa ručkom stavim za prst ulja i dinstani luk uz dodatak iglica ružmarina
malo bosiljka i malo timjana, nna laganoj vatri cca 10 minuta. Možete i dodati svježi paradajz usitnjeni koji se krčka sve zajedno dok se ne rastopi. Kada je sve gotovo dodam tunu iz dvije konzerve ulje procijedi ako je potrebno. To se krčka još 20 tak minuta ( može se dodati i paradajz iz tetrapaka) dodati soli po potrebi. Tuna je najjeftinija iz Kauflanda cca8,50 kuna, uz to skuham špagete cca 5 kuna pola kile. Imam ručak za cca 21 kunu a nas dvoje to ne možemo pojesti odjednom nego ostane i za večeru. U slast.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .