Lifestyle

Komentari 2

Naručite štence za maženje i donijet će ih u hotelsku sobu

Naručite štence za maženje i donijet će ih u hotelsku sobu

Ako rezervirate sobu od 23 do 26. kolovoza trebate samo obavijestiti hotel koji dan i u koje vrijeme želite paket Puppies + Prosecco, a oni će vam donijeti od 6 do 10 štenaca

Kimpton Hotel Monaco u Denveru, SAD, promijenio je značenje hotelske usluge - osim uobičajenih sendviča ili doručka, u sobu možete naručiti - psiće i prošek. Baš se tako zove njihov paket 'Puppies + Prosecco' koji će gosti, koji rezerviraju apartman između 23. i 26. kolovoza, moći dobiti u sobu na Nacionalni dan pasa - 26. kolovoza.

Ako rezervirate tijekom nekog od tih dana, sve što trebate je obavijestiti hotel koji dan i u koje vrijeme želite paket Puppies + Prosecco, a oni će organizirati da vam se štene ili više njih donese u sobu, uz bocu pjenušca i talijanskog prošeka iz Panzana.

Broj štenaca koji vam se mogu dostaviti kreće se od šest do deset, a u igranju s njima ćete moći provesti sat vremena. Za to će vam vrijeme dostupan biti i svojevrsni 'šaptač psima', koji će odgovarati na sva vaša pitanja.

- U Hotelu Monaco uvijek tražimo udobnost i želimo da gosti imaju osjećaj doma. Uz takav pristup prirodno idu i štenci, a veselje koje je iz ideje proizašlo za sve uključene nagnalo nas je da razmislimo o proširenju i nadogradnji te ponude - rekao je generalni direktor hotela, Chris Guse.

Najbolji dio ove priče je to što će polovica prihoda od soba rezerviranih na te dane otići za Lifeline Puppy Rescue, lokalnu akciju za spašavanje štenaca u planinskoj regiji Rocky Mountain. A ako shvatite da ste zaista privrženi svojim malim posjetiteljima, dostupni su i za usvajanje, prenosi Insider.

Najčitaniji članci