Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ne znaju koliko imaju vremena: Žene se danas - godinu ranije

Stephen Mattie i Briana Fougere odlučili su pomaknuti datum vjenčanja godinu dana ranije jer Brianina bolest nije izlječiva, a liječnici ne znaju koliko vremena joj je još ostalo

VIDEO

Par iz Nove Škotske trebao se vjenčati iduće godine na Valentinovo. Međutim, Briani Fougere dijagnosticiran je rak gušterače u četvrtoj fazi. Nije izlječiv, a liječnici ne znaju što se događa i ne mogu procijeniti koliko će dugo još Briana živjeti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:03

- Nije izlječivo, ali ono što je čudno u svemu tome jesu moje godine - kaže Fougere i dodaje da su joj bolest otkrili dan prije njezina 23 rođendana.

Zato su ona i njen zaručnik Stephen Mattie odlučili pomaknuti datum vjenčanja isto na Valentinovo, samo godinu dana ranije. Iako su imali samo dva tjedna za pripreme, ovaj mladi par jedva čeka uploviti u bračne vode.

- Bilo je ludo i užurbano. Planiranje vjenčanja s njezinom obitelji, sestrama i prijateljima definitivno je održavalo naše raspoloženje i guralo nas dalje - tvrdi Mattie i dodaje da je puno je toga trebalo uzeti u obzir, a pogotovo Brianinu dijagnozu.

Oyster fest day 2 #hfxoysterfest

Objavljuje Briana FougereSubota, 5. listopada 2019.

- Vjenčanje nam je dalo poticaj da nastavimo dalje, imamo svadbu i nešto čemu se možemo veseliti - napomenula je Fougere.

Par je također izrazio zahvalnost svojim obiteljima, zajednici i lokalnim tvrtkama koje im pružaju pomoć. Također, stvorena je i stranica GoFundMe u nadi da se prikupi oko 14.000 kuna kako bi se mladencima pomoglo s troškovima vjenčanja. No, zahvaljujući velikodušnosti drugih, za par je prikupljeno više od 151.000 tisuća kuna.

Najgore vrijeme za prekid veze je ovo vrijeme uoči Valentinova
Najgore vrijeme za prekid veze je ovo vrijeme uoči Valentinova

- Zbog ovoga ćemo imati svoje vjenčanje iz snova - veselo je izjavio par i dodao da se nadaju da će isplanirati i medeni mjesec negdje nakon vjenčanja. Što se tiče Brianinog zdravlja, ona je trenutno podvrgnuta intenzivnoj kemoterapiji.

- Ona je toliko jaka. Najjača je osoba koju poznajem i koja prolazi kroz sve to - izjavio je mladoženja, piše CTV News.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje