Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Ne znaju koliko imaju vremena: Žene se danas - godinu ranije

Stephen Mattie i Briana Fougere odlučili su pomaknuti datum vjenčanja godinu dana ranije jer Brianina bolest nije izlječiva, a liječnici ne znaju koliko vremena joj je još ostalo

0 komentara

Par iz Nove Škotske trebao se vjenčati iduće godine na Valentinovo. Međutim, Briani Fougere dijagnosticiran je rak gušterače u četvrtoj fazi. Nije izlječiv, a liječnici ne znaju što se događa i ne mogu procijeniti koliko će dugo još Briana živjeti.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nije izlječivo, ali ono što je čudno u svemu tome jesu moje godine - kaže Fougere i dodaje da su joj bolest otkrili dan prije njezina 23 rođendana.

Zato su ona i njen zaručnik Stephen Mattie odlučili pomaknuti datum vjenčanja isto na Valentinovo, samo godinu dana ranije. Iako su imali samo dva tjedna za pripreme, ovaj mladi par jedva čeka uploviti u bračne vode.

- Bilo je ludo i užurbano. Planiranje vjenčanja s njezinom obitelji, sestrama i prijateljima definitivno je održavalo naše raspoloženje i guralo nas dalje - tvrdi Mattie i dodaje da je puno je toga trebalo uzeti u obzir, a pogotovo Brianinu dijagnozu.

Oyster fest day 2 #hfxoysterfest

Objavljuje Briana FougereSubota, 5. listopada 2019.

- Vjenčanje nam je dalo poticaj da nastavimo dalje, imamo svadbu i nešto čemu se možemo veseliti - napomenula je Fougere.

Par je također izrazio zahvalnost svojim obiteljima, zajednici i lokalnim tvrtkama koje im pružaju pomoć. Također, stvorena je i stranica GoFundMe u nadi da se prikupi oko 14.000 kuna kako bi se mladencima pomoglo s troškovima vjenčanja. No, zahvaljujući velikodušnosti drugih, za par je prikupljeno više od 151.000 tisuća kuna.

OTPRILIKE - SADA Najgore vrijeme za prekid veze je ovo vrijeme uoči Valentinova

- Zbog ovoga ćemo imati svoje vjenčanje iz snova - veselo je izjavio par i dodao da se nadaju da će isplanirati i medeni mjesec negdje nakon vjenčanja. Što se tiče Brianinog zdravlja, ona je trenutno podvrgnuta intenzivnoj kemoterapiji.

- Ona je toliko jaka. Najjača je osoba koju poznajem i koja prolazi kroz sve to - izjavio je mladoženja, piše CTV News.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message