Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Nekoliko tistuća posjetitelja učilo kako ostati fit i u formi

Nekoliko tistuća posjetitelja učilo kako ostati fit i u formi
40

Kroz desetak stručnih tribina, radionica, prezentacija i promocija pokazani su noviteti iz svijeta zdravlja, vježbanja, uljepšavanja i zdrave prehrane

Na tribini o zdravom doručku, koju je vodila nutricionistica Mirna Trumbetaš, naučiti se moglo kako na jednostavan i brz način spraviti ukusan i zdrav doručak uz Zvijezda proizvode. Robne marke Zvijezda, Margo i Omegol predstavljaju kvalitetu, inovativnost i izvornost, a po prepoznatljivosti i lojalnosti potrošača zauzimaju najviša mjesta na domaćem tržištu. Osim tribine, Zvijezda je organizirala i kreativnu radionicu na kojoj su najmlađi posjetitelji, uz stručno vodstvo Mirne Trumbetaš, izrađivali zdrave sendviče, a Zvijezda je kreativce nagradila vrijednim poklonima.

 Dr. Ante Škaro iz Poliklinike Leptir održao je predavanje o utjecaju stresa na zdravlje štitnjače. Kontrola štitnjače preporučuje se svima koji su duže vrijeme izloženi stresu. Pri rješavanju stresa uvelike može pomoći magnezij, a da biste zadovoljili dnevne potrebe za tim vrlo važnim mineralom, koji organizmu osigurava normalno funkcioniranje, potrebno je popiti litru Mg Mivele. Sve o Mg Miveli, izvoru ovog vrijednog minerala i njegovoj važnosti posjetitelji Festivala vitalnosti naučili su i na predavanju nutricionistkinje Mirne Trumbetaš “Zašto je magnezij važan za organizam”.

 Na izlagačkoj poziciji Solgara mogao se besplatno odrediti vitaminsko-mineralni status te izmjeriti tlak jedinstvenim tlakomjerom Microlife koji može otkriti srčanu aritmiju – fibrilaciju atrija. Na štandu Natural Wealtha također se moglo besplatno izmjeriti vitaminsko-mineralni status organizma te su se posjetitelji mogli upoznati s ponudom Natural Wealtha koji nudi više od 90 proizvoda za sve uzraste. Sezona prehlada i viroza već je započela, pa su mnogi posjetitelji Festivala s oduševljenjem isprobali besplatne uzorke isla pastila za prirodnu zaštitu grla kod nadražajnog kašlja, grebanja u grlu i promuklosti. Centar oralne higijene, prvi centar u Hrvatskoj specijaliziran za oralnu higijenu, rano otkrivanje i liječenje parodontnih bolesti, prezentirao je važnost redovite oralne higijene, a posjetitelji festivala za samo 400 kuna mogli su osigurati godišnju oralnu higijenu. Aleksandra Pavelić iz ordinacije Pavelić održala je pak interaktivne radionice za djecu i odrasle na temu održavanje dentalne higijene i zdravlja. Naučiti se moglo kako se pravilno četkaju zubi i čiste koncem, a svi hrabri su dobili i posebnu diplomu i četkicu.

 VITADU CENTRI  koji brinu za vašu ljepotu i zdravlje, predstavili su prednosti proteinske prehrane pri zdravom i pravilnom mršavljenju. Sve koje je zanimalo kako smršavjeti i usvojiti zdrave navike, mogli su to naučiti i na izlagačkoj poziciji Figurelle. Taj medicinsko estetski centar u svojim specijaliziranim centrima u Zagrebu, Rijeci i Zadru kroz individualni pristup i stručno osoblje nudi pomoć kod mršavljenja i oblikovanja tijela uz pismeno jamstvo uspjeha.

Poznata svjetska tvrtka kozmetičkih proizvoda Avon u svom je kutku predstavila novitete u ponudi, ali i još jednom skrenula pažnju na važnost prevencije raka. U ovom mjesecu borbe protiv raka dojke, pomažete kupnjom Avonovih proizvoda s roza vrpcom.

Na Festivalu vitalnosti predstavio se i brend Dida Boža. Namazi i džemovi tog proizvođača su hrvatski proizvod, a pripremaju se prema originalnim dalmatinskim recepturama. AroniaLive, mala obiteljska firma specijalizirana za ekološki uzgoj aronije i razvoj bio proizvoda za zdravlje cijele obitelji, predstavila je svoje proizvode koji dolaze s plantaže od 18,6 hektara u blizini Ivanić-Grada, a među najvećima je u Europi. A da fast food može biti zdrav prezentirao je Green Point, prvi zagrebački fast food restoran zdrave hrane u Varšavskoj ulici.

Na Festivalu je predstavljen i hrvatski brand prirodne kozmetike Dr. Stribor koja se temelji na tri principa: najboljim prirodnim sastojcima, potpunoj transparentnosti svih elemenata koji tvore kremu te fer cijeni. Prirodnu kozmetiku predstavio je i Olival, hrvatska tvrtka s 21-godišnjom tradicijom. Rondo Mondo predstavio je Salcuru, liniju kozmetike za tretiranje dermatitisa, psorijaze, prištića, akni te suhe i ispucale kože kod odraslih i djece. To su prirodni proizvodi vrhunske kvalitete proizvedeni u Velikoj Britaniji koji garantiraju brze rezultate i visoku učinkovitost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa