Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Nema spavaće sobe koja se ne može dobro urediti: Ostvarite što želite s ključnim detaljima

Nema spavaće sobe koja se ne može dobro urediti: Ostvarite što želite s ključnim detaljima

Spavaće sobe ljudima predstavljaju mjesto bijega iz stvarnosti i ultimativnog odmora. Mnogima to više nije samo mjesto za spavanje već prostor za uživanje pa je vole tako i urediti. Pronađite inspiraciju...

VIDEO

Spavaća soba je privatna oaza mira svakog vlasnika, a njeno uređenje često se zanemari na račun kupaonice, kuhinje ili dnevnog boravka. No stručnjaci za uređenje interijera ističu da nije bitno je li vaša soba mala ili velika, koliko prozora imate pa čak ni koje je marke namještaj. Najvažnije su ideje i sitnice s kojima ćete postići dojam koji želite. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

Instagram profil Bedrooms of Insta donosi odlične ideje za uređenje spavaćih soba, a vrlo često otkrivaju i kako su izgledale prije i poslije dekoriranja. Ideja je upravo ta da nema prostora koji se ne može dobro urediti, samo su vam potrebni ključni elementi koji će 'podići' izgled.

Velika mekana uzglavlja, tapete s upečatljivim uzorkom, grede, lampice ili ugradbene velike police itekako mogu promijeniti dojam i učiniti da vaša soba izgleda kao da ju je uređivao poznati dekorater. 

Prati ih 417.000 ljudi, a na njihovom profilu možete pronaći inspiraciju za velike, male ili dječje spavaće sobe.