Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Nemate inspiracije? Evo kako možete ukrasiti stol za ručak

Nemate inspiracije? Evo kako možete ukrasiti stol za ručak
1

Izaberite stolnjak u sličnoj nijansi kojom ćete ukrasiti božićno drvce, tako će dekoracija blagdanskog stola djelovati još elegantnije. Nakon toga postavite tanjure i u svaki stavite Djeda Mraza i grančicu

VIDEO

Ako svake godine vadite stare ukrase i slažete ih na isto mjesto, donosimo vam potpuno nove ideje pomoću kojih možete uljepšati blagdanski stol.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:17

Crveno-bijela kombinacija savršeno opisuje Božić stoga je iskoristite u dekoraciji blagdanskog stola. U sredinu stol stavite crveni stolnjak, stavite tanjure i dodajte svijeće različitih oblika. Za središnji aranžman iskoristite mini verziju božićnog drvca ili adventskog vijenca. Tanjure ukrasite grančicama jele ili smreke, a potom sa strane dodajte ukrasne poklone. Poklone možete napraviti od stare ambalaže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Suhi božićni kolači: Blagdani nisu vrijeme za vaganje šećera
Suhi božićni kolači: Blagdani nisu vrijeme za vaganje šećera

Manje je više - nit je vodilja ove božićne dekoracije. Izaberite stolnjak u sličnoj nijansi kojom ćete ukrasiti božićno drvce, tako će dekoracija blagdanskog stola djelovati još elegantnije. Nakon toga postavite tanjure i u svaki stavite Djeda Mraza i grančicu jele ili smreke. Grančicu omotajte platnenom salvetom i vežite vrpcom.

Fotolia

Češeri i božikovina idealna su zimska dekoracija, iskoristite je na blagdanskom stolu. U ovoj elegantnoj varijanti najbolje pristaju bijeli ili smeđi stolnjak. Nakon što ga stavite dodajte tanjure pa u njih stavite mašne, češere i božikovinu. Po stolu možete staviti božićne kuglice različitih veličina.

Fotolia

Crvena boja je nezaobilazni dio božićne tradicije koji stvara pravi domaći ugođaj. Stol možete prekriti crvenom stolnjakom i postaviti klasično bijelo posuđe. U tanjur stavite ukrase u obliku zvjezdica koje možete i sami izrezati iz kartona ili tkanine, a uz posuđe postavite božićne zvijezde. Možete dodati svijećnjake ili jednostavno svijeće staviti u čaše.

Fotolia

Zlatne note uvijek su dobrodošle na blagdanskom stolu. One odaju dojam raskoši i lako se kombiniraju. Jednako dobro pristaju s bijelim, crvenim, ali i smeđim nijansama. Stoga se poigrajte ukrasima i prirodnom dekoracijom.

Fotolia

Zanimljiv detalj savršeno razbija monotoniju bijelih tanjura ili stolnjaka. Iskoristite zvjezdice, snjegoviće ili Djedice. Možete izraditi zvijezdu od žice i na nju vrućim ljepilom nalijepiti ukrasne kuglice, a potom u sredinu tanjura staviti ukras po želji.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

21:06
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi