Obavijesti

Lifestyle

Komentari 29

Neobično i originalno: Djevojku je zaprosio natpisom na kravi

Neobično i originalno: Djevojku je zaprosio natpisom na kravi

JEDINSTVENA PROSIDBA Škotski farmer Chris zaprosio je djevojku Eilidh tako što je na njenoj najdražoj kravi ispisao riječi ' Hoćeš li se udati za mene?'. Pristala je...

VIDEO

Kad je riječ o zarukama, osmišljavanje originalne ideje može biti izazov. No jedan škotski farmer sjetio se nečeg potpuno novog, prenosi The Independent.

Naime, Christopher Gospel (30) svoju je djevojku Eilidh Fraser (30) zaprosio tako što je na svojoj kravi, Curlytop, markerom za stoku ispisao 'Hoćeš li se udati za mene?' Kad je buduća mladenka ugledala natpis, Chris je kleknuo i zaprosio je. Eilidh je pristala. 

- Curlytop je Elidithina najdraža krava - rekao je Chris te objasnio kako joj je, nakon što ju je jednom hranila iz ruke, krava postala veoma privržena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Elidith je gotovo svake večeri s kravama. Dok je bila na poslu, imao sam vremena ispisati poruku, a kad se vratila, predložio sam da zajedno odemo vidjeti stoku - pojasnio je Chris.

Dok su se približavali kravi Curlytop, Elidith je nešto bilo neobično.

- Curlytop je došla do nas i Elidith ju je pitala što je učinila. Tad je ugledala natpis, mene kako klečim i jednostavno je rekla - da. Nije očekivala prosidbu, bila je jako iznenađena - rekao je Chris.

Par još nije odlučio gdje će se vjenčati, no Gospel je rekao kako će provjeriti može li i Curlytop biti dio njihovog najposebnijeg dana u životu. Sigurno bi i ona voljela biti prisutna kad Chris i Elidith jedno drugom kažu 'Muu-uzimam'.

VIDI OVO: 15 najpoznatijih odjevnih kombinacija princeze Diane.

VIDI OVO! Koji horoskopski znakovi najviše vole kockati?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru