Obavijesti

Lifestyle

Komentari 61

Nije rezala nokte 3 godine - svi pitaju ima li problema u WC-u

Njezina opsesija počela je 2014. godine nakon što je pogledala nekoliko videa sa savjetima kako ocrtavati nokte. Vidjela je da i oni imaju duge nokte pa ih je krenula puštati i ona

VIDEO

Učenica Simone Taylor (16) iz Nürnberga u Njemačkoj nokte nije rezala čak tri godine te su sada dugački skoro 15 centimetara. Na njihovo lakiranje potroši po nekoliko sati i ponosno ih pokazuje na Instagramu. Zbog njih je naučila kako pisati i tipkati, a da ih ne ošteti te biti vrlo pažljiva kada se tušira ili odijeva. 

Mnogi mediji pisali su o njoj.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Trenutno imam ispite i teško mi je pisati. Nakon sat vremena ruka me zaista boli. Kada sam na računalu, tipkam zglobovima na prstima. Srećom, njemačke škole nemaju kodeks odijevanja pa mi ne rade probleme. Najviše poteškoća imam kod tjelesnog jer ne mogu igrati odbojku, košarku ili nešto slično. Učitelj me uvijek pokušava uvjeriti da odrežem nokte, ali nikada me neće nagovoriti na to. Zato mi daje zaista loše ocjene - ispričala je ova djevojka.

Njezina opsesija počela je 2014. godine nakon što je pogledala nekoliko videa sa savjetima kako ocrtavati nokte. Vidjela je da i oni imaju duge nokte pa ih je krenula puštati i ona. Kaže da nije planirala da budu toliki.

- Nije mi bila namjera puštati ih baš toliko, ali kako su rasli, dobivala sam puno komplimenata. Sve više su postajali dio mene, onoga što sam ja. Tijekom prve godine svaki dan sam pomislila "odrezat ću ih sutra", ali nisam nikada - dodala je.

Dužina njezinih noktiju varira od 14,8 do 11,8 centimetara, ovisno o kojem prstu se radi. Na njih obično stavlja dva sloja laka, a treba joj oko 90 minuta da lak s noktiju ukloni. Svaki dan donji dio noktiju očisti vatom. 

Kaže kako je ljudi često pitaju ima li problema dok je na zahodu, ali ona tvrdi da nema. Najviše poteškoća javlja se dok pere kosu i tada je ekstremno oprezna, prenosi Unilad.

💅🏻👣🌸❤ Instagram: @simone_christina_

Posted by Christina Simone on 26. ožujka 2017
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise
'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'
IMA ISKUSTVA

'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'

Britanka Almara Abgarian naišla je na popis koji je neko vrijeme radila. Otkriva listu muškaraca s kojima je spavala te se sjeća raznih iskustava i prilika na raznim putovanjima