Obavijesti

Lifestyle

Niste baš tip za skijanje? Ima i drugih zabavnih opcija

Niste baš tip za skijanje? Ima i drugih zabavnih opcija

Već duže vrijeme skijanje ne uključuje samo skijanje pa svi bolji skijaški centri ulažu u wellness ponudu, luksuzne smještaje, adrenalinske sportove i razvoj shopping centara

VIDEO

Osim već dobro poznatih zaljubljenika u skijanje, postoje oni koji se nikako ne mogu sljubiti s planinom pa raznovrsnu zabavu traže u različitim aktivnostima. Ako niste tip rekreativca i jedva čekate poslijeskijašku zabavu, nudimo vam nekoliko opcija koje će vam ispuniti dan čistim uživanjem.

Wellness i spa ponuda

Uzmite pauzu od rekreacije i priuštite si lijeni dan u luksuznom spa centru. Počastite se masažom, odmorite u sauni ili turskoj kupelji koje možete pronaći u većini skijaških centara u Sloveniji, Austriji ili Italiji.

Apres-ski

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Poznato apres-ski druženje umjesto nakon skijanja jednostavno prebacite za ranije ili cjelodnevno pa uživajte u toplim napitcima po želji. Apres-ski obično uz sebe veže alkoholna pića i kasnovečernju zabavu koju jednostavno prebacite ranije dok drugi skijaju. Ne morate čekati zabavu, sami si je organizirajte kada god poželite.

Shopping ulice i centri

Bogata ponuda shopping centara i ulica svake se godine širi zahvaljujući sve većoj potražnji u skijalištima. Osim suvenira, gosti sve više preferiraju konkretne komade pa tako luksuzni shoppinzi prednjače u razvikanijim skijalištima poput St. Moritza gdje ulice vrve trgovinama s poznatim markicama.

Počastite se lokalnom hranom

Skijanje nije rezervirano samo za kobasice i kuhano vino, brojni restorani kriju vrhunsku gastronomiju u neposrednoj blizini većine skijališta.

Sportske aktivnosti

Brojna skijališta nude različite aktivnosti poput paraglidinga, alpinizma ili skijaškog trčanja koji će probuditi u vama avanturistički duh. Ako niste fan skijanja, svakako dobro istražite ponudu aktivnosti u skijališima prije nego rezervirate.

Jednodnevni izleti

Ako vam skijanje brzo dosadi, odlična stvar su jednodnevni izleti u obližnje gradove i sela. Što je vaše skijalište bliže gradovima, mogućnosti su vam veće pa bijeg od planina možete zamijeniti izletom koji će vam napuniti baterije.

Prije rezervacije ponude proučite ovdje s detaljnim mogućnostima ukoliko niste ljubitelj skijanja, a sve putne informacije prije odlaska na skijanje pronađite ovdje.

Svakako ponesite svoje Mastercard® i Maestro® kartice kada putujete u inozemstvo, isplati se više od mijenjanja valute. Prije puta provjerite kod svoje banke informacije o mogućim naknadama.

 

Advertisement

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Opet stižu zahlađenje i snijeg! Kamo pobjeći za vikend?
TOP ZIMSKE DESTINACIJE

Opet stižu zahlađenje i snijeg! Kamo pobjeći za vikend?

Meteorolozi su najavili kako će i u narednom periodu temperature u većem dijelu Europe biti ispod nule pa je pravo je vrijeme da isplanirate put u neku od susjednih zemalja, time više što je za središnju Europu najavljen i snijeg.

Nikada niste bili na skijanju? Evo 5 razloga zašto reći da
ZAŠTO NE?

Nikada niste bili na skijanju? Evo 5 razloga zašto reći da

Iskusni skijaši tvrde da je skijanje način života što potvrđuje sve veći broj zaljubljenika u bijeli sport.
Izabrali smo top 5 zimskih odmorišta koje vrijedi posjetiti
JOŠ STIGNETE

Izabrali smo top 5 zimskih odmorišta koje vrijedi posjetiti

Posljednje skijaške pripreme opasno su u tijeku dok se sarme nakuhavaju, a za vas smo odabrali najbolje od skijališta u Austriji, Sloveniji i Italiji