Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Nokti koji će biti u trendu 2021.

Nokti koji će biti u trendu 2021.

Zakoračili smo u novu godinu što znači da je vrijeme da isprobamo nove trendove. Ako ne znate kakve nokte ćete napraviti za vas imamo 7 ideja koje zadovoljavaju sve ukuse

VIDEO

Službeno smo u 2021. godini, što znači da je vrijeme za isprobavanje novih trendova i odbacivanje starih. Na Instagramu možete pronaći nove dizajne i trendove koji će se ove godine nositi na noktima. Od neonskog leopard printa do višebojne francuske manikure, ovo su sedam najboljih trendova koje morate proučiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:25

1. Crno i bijelo

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Koliko je šik ovaj crno-bijeli dizajn noktiju? Trebat će vam tanka četkica koja je nužna za stvaranje preciznih, ultrafinih linija, crni lak i bijeli lak za nokte kako biste napravili kod kuće ovaj izgled.

2. Smeđi lak za nokte

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dillon (@rheadillon)

Bogata, čokoladno smeđa je neutralna boja noktiju koja vam treba u vašem životu. Ne samo da je u trendu za 2021. godinu, već izgleda prekrasno na svim tonovima kože. Koristite je za bojanje vrhova noktiju i za cijeli nokat. Možete ju kombinirati kao na fotografiji.

3. Zelena u svim nijansama

Prvo nalakirajte bazu, a zatim upotrijebite pet različitih nijansi zelenog laka i obojite svaki vrh nokta u drugu boju.

4. Različit dizajn

Da biste dobili sličan izgled kao na ovoj fotografiji, upotrijebite nekoliko različitih lakova neutralne boje kako biste dizajnirali svaki nokat u sličnim nijansama. Koristite se različitim dizajnima.

5. Geometrijski dizajn

Maksimalistički dizajn noktiju, poput ove manikure s geometrijskom tematikom, biti će popularan u 2021. godini. Pripremite nekoliko lakova šarenih boja poput zelene, crvene, žute i pomoću njih crtajte. Sve to prelakirajte prozirnim lakom i spremni ste.

6. Leopard print

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Tran (@amyytran)

Teško je ne biti opsjednut ovim neonskim trendom leopard printa. Trebat će vam set četkica za crtanje i nekoliko različitih nijansi neonskih lakova kako biste stvorili ove šarene točke. 

7. Manikura s konfetima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madeline Poole (@mpnails)

Ovaj slatki dizajn noktiju nadahnut konfetama u osnovi vrišti 'Spremna sam za zabavu'. Da biste isprobali ovaj trend, obojite nokte u prozirni neutralni lak, a zatim pomoću četkica na svaki nokat dodajte mrlje nalik na konfete. Koristite se šarenim bojama, piše Cosmopolitan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru