Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Nova nagradna igra: Uz 24sata osvojite novi Opel Crossland

Nova nagradna igra: Uz 24sata osvojite novi Opel Crossland

Sakupi kupone koje objavljujemo pa se kući odvezi u novom Opel Crosslandu. Njegov osjećaj prostranosti i prvoklasna AGR ergonomska prednja sjedala učinit će svako putovanje ugodnijim

Od sutra možete zaigrati najnoviju nagradnu igru i osvojiti novi Opel Crossland.

Oštrih linija i kompaktan izvana, vrlo prostran i svestran iznutra uz cool izgled SUV-a. To je novi Opel Crossland - prvi model koji je prihvatio karakteristično novo lice robne marke, a koje je prije samo nekoliko mjeseci prvi put pokazala nova Opel Mokka. Kao i Mokka, novi Opel Crossland odbacio je dodatak X u svom nazivu. Osim dizajna, Opel je dodatno razvio Crosslandovo podvozje i upravljanje te dodao sportsku liniju opreme GS Line, kao i prilagodljivu kontrolu držanja podloge IntelliGrip.

Crosslandov osjećaj prostranosti i prvoklasna AGR ergonomska prednja sjedala učinit će duga putovanja još ugodnijima.

Od sutra, 5. ožujka do 14. ožujka 2021. svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10 kupona. U ponedjeljak, 15. ožujka 2021. i utorak, 16. 3. 2021. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.
U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona + joker kupon ili 8 nagradnih kupona + 2 joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 870, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra - “Osvoji novi Opel Crossland”.

Sve pristigle kuverte koje u sebi sadrže 10 kupona od kojih su minimalno dva ista ili 10 različitih kupona i minimalno dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćene i neće sudjelovati u nagradnoj igri.
U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do utorka, 30. ožujka 2021., do 9 sati.

Nagrada će se istoga dana nakon 10 sati javno izvlačiti u prostorijama redakcije uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika.

Pravila o korištenju osobnih podataka

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji novi Opel Crossland”, koja se održava u jednom kolu od 5. 3. do 16. 3. 2021., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.