Obavijesti

Lifestyle

Komentari 13

Nove vjenčanice eNVy rooma krase zavodljivost i elegancija

Nove vjenčanice eNVy rooma krase zavodljivost i elegancija
1

Vjenčane kreacije urešene su prepoznatljivim detaljima poput predimenzioniranih mašni, romantičnih volana, sitnih bisera i ručno šivanih floralnih aplikacija od svile

VIDEO

Nikica Ivančević i Vjeko Franetović u novo su desetljeće zakoračili sa stilom lansirajući jednu od najvećih bridal kolekcija na tržištu koja će bogatstvom stilova zasigurno razoružati mladenke različitih ukusa.

Kao i svaki puta do sada, eNVy room je inspiraciju za kreiranje najnovije bridal kolekcije pronašao u davnim modnim erama 19. i ranog 20. stoljeća te pedesetim godinama 20. stoljeća kada je modu odlikovala naglašena ženska silueta.

Od visokog struka, preko voluminoznih rukava i beskrajno elegantnih ovratnika pa sve do koketno naglašenog stražnjeg dijela haljine i pedantno promišljenih detalja, svaka eNVy room kreacija evocira sjećanja na neko povijesno razdoblje.

Prošlost i sadašnjost isprepleteni su tako da stvaraju jedinstvenu simbiozu čineći eNVy room modele bezvremenski lijepima, a kako bi zadovoljili široku paletu želja i ukusa, modni je dvojac i ovoga puta u svoje kreacije utkao igru suprotnosti koja odavno čini dio njihovog estetskog rukopisa.

Izduženoj silueti tijela suprotstavljaju se naglašena ramena i voluminozni rukavi, dok su predimenzioniranim krinolinama najčešća opreka gola ramena i otvorena leđa. Dramatici vjenčanih kreacija pridonose i zavodljivi izrezi, nabori na tkaninama koji kreiraju čudesan efekt svjetlosti i sjene, baš kao i neodoljiva igra punih i prozirnih materijala.

I ovoga su puta vjenčane kreacije urešene prepoznatljivim detaljima poput predimenzioniranih mašni, romantičnih volana, sitnih bisera i ručno šivanih floralnih aplikacija od svile.

Decentni točkasti uzorak koji se rasipa čitavom dužinom haljine oponira krupnom dezenu cvjetnih motiva, a raskošnim modelima izvezenima svjetlucavim ljuskicama, resicama, perlicama ili pak perjem suprotstavljaju se minimalistički modeli svilenih slip haljina.

Osim navedenih, kolekcijom dominiraju i čipka, til i svila, a osim klasične bijele boje u kolekciji ćete pronaći i prljavo rozu i nježnu zelenu te jedan poseban model crne boje koji će obožavati mladenke sklone ekstravagantnim modnim odabirima. 

Cijene većeg dijela vjenčanica kreću se od 6.000 do 10.000 kuna, te od 10.000 do 15.000 kuna kada je riječ o haljinama izrađenima od luksuznijih materijala koje su konstrukcijski zahtjevnije.

Odlučite li se vjenčanicu iz snova potražiti upravo u ateljeu brenda eNVy room, na isprobavanju će vas osobno dočekati dizajneri koji će vam svojim savjetima temeljenima na bogatom iskustvu pomoći da odaberete idealni model te će se pobrinuti da se pritom osjećate ugodno.

Važno je napomenuti da svoj termin trebate rezervirati, a kako se sve haljine izrađuju po mjeri, svaki model treba naručiti barem tri mjeseca prije vjenčanja.

Ovisno o cjenovnom rangu vjenčanica koje planirate isprobavati, termin u trajanju od sat vremena naplaćuje se 100 ili 200 kuna, a taj se iznos, ako naručite vjenčanicu, odbija od konačnog iznosa vaše haljine.

Tijekom svog termina smijete isprobati koliko god haljina želite, a u pratnju možete povesti najviše tri osobe. Također, valja napomenuti kako eNVy room ne izrađuje vjenčanice po tuđim skicama, a jedino što možete zatražiti su sitne preinake postojećih modela poput dubine dekoltea, otvora na leđima ili pak dužine rukava, stoji u priopćenju ovog modnog dvojca. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

01:05
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu
LIJEČNICI UPOZORAVAJU

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu

Županijska bolnica u Čakovcu građanima je poslala upozorenje da se čuvaju crijevnih viroza, koje su uobičajene u ovo doba godine, a karakteriziraju ih povraćanje, proljev, povišena temperatura i bol u trbuhu

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'
VELIKA OBITELJ

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'

Najveća britanska obitelj ima puno posla, kod njih djeca imaju djecu, a oni sami imaju najmlađe dijete od samo 3 godine. Obitelj će postati još veća
Najdlakavija djevojka na svijetu je odrasla, evo kako izgleda
PRONAŠLA I LJUBAV ŽIVOTA

Najdlakavija djevojka na svijetu je odrasla, evo kako izgleda

Djevojčica s Tajlanda, koju su vršnjaci nekoć nazivali 'vučica' i 'majmunsko lice', vjerovala je da je njezino stanje neće spriječiti da pronađe sreću. Na kraju je otkrila ljubav svog života