Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Novi Astral: Horoskop najvećeg hrvatskog astrologa i proroka

Novi Astral: Horoskop najvećeg hrvatskog astrologa i proroka
1

U najnovijem broju Astrala saznajte sve o geopatogenim zračenjima podzemnih voda, o ritualu hoda po žeravici, terapiji za visoki tlak, modnom stilu svih znakova...

VIDEO

U najnovijem Astralu donosimo veliku priču o djelu i životu Mile Dupora, najvećem hrvatskom astrologu i proroku. Prenosimo njegovu iscrpnu analizu svih znakova zodijaka.

Radiestezist Ante Toni Sorić ističe da zračenja podzemnih vodenih tokova potkopavaju zdravlje, a samo za Astral objašnjava sve o geopatogenim zračenjima i kako se zaštititi.

Donosimo i neobičnu priču Nade Šegvić koja je izgubila dijete u prometnoj nesreći, i umalo umrla od tuge. A onda je pronašla način kako izaći iz tijela i ponovno zagrliti svoju kćer.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:39



U novom Astralu saznajte tko su ‘zelene’ estradne zvijezde, odnosno poznati celebritiji koji mare za spas klime, životinja, mora i šuma, a donosimo i priču o franjevcima, crkvenom redu koji brine za siromašne i ponižene.

Astrologinje donose veliki profil Vage, horoskop za listopad za sve znakove, ali i otkrivaju kakav modni izričaj njeguju znakovi horoskopa.

Naša je novinarka prošla ritual hoda po vatri te tako uspjela pobijediti sve strahove, a donosimo i savjete voditelja i majstora hoda po žeravici. Mirela Marković gleda u linije na dlanu, Vera Čudina piše o potisnutim sjećanjima, Sanja Tatalović otkriva sve tajne joge, Mevludin Duvančić odgovara na vaša pitanja...

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

10:33
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO