Lifestyle

Komentari 21

Novogodišnje bruke: S bivšim na WC-u, prekid pred svima na zabavi, seks s dva muškarca...

Novogodišnje bruke: S bivšim na WC-u, prekid pred svima na zabavi, seks s dva muškarca...

Novogodišnja noć dobra je prilika da se opustite i zaboravite probleme, no pretjerivanje s alkoholom moglo bi ih stvoriti, pokazuju anonimna svjedočenja ljudi o 'najluđoj' noći

Mnogi se raduju proslavi početka Nove godine s prijateljima i obitelji, no anonimna priznanja na aplikaciji Whisper dokazuju da zabave ne idu uvijek po planu, pogotovo kad se pretjera u alkoholu. Neki su podijelili priču o pomalo skandaloznim situacijama u kojima su se našli, koje svakoga mogu natjerati da se zamisli. 

POGLEDAJTE VIDEO: Severina se oprostila od 2021. 

Među priznanjima je izjava jedne žene, za koju se vjeruje da je iz SAD-a, o tome da je prekinula s dečkom na samoj zabavi koju su organizirali za prijatelje, nakon što su popili previše alkohola. Za one koji su gledali sa strane, bilo je zanimljivo, piše ona, a prenosi Daily Mail.

Muškarac koji živi u Grčkoj rekao je da je propustio novogodišnji poljubac s cimericom, jer mu je pozlilo od alkohola, pa se skoro onesvijestio. Došao je k sebi tek kad je povratio u sporednoj uličici u koju je zamakao baš tijekom odbrojavanja zadnjih sekunda u godini.  

Dreamstime

Jedna žena iz Kalifornije ustvrdila je pak da je njezina prijateljica stavila cipele s visokom petom u zamrzivač na novogodišnjoj kućnoj zabavi. Jedna anonimna priča kaže kako su se slavljenici s dočeka probudili sa simbolom Supermana urezanim na prsima, nakon što su zaspali tijekom zabave na plaži 

Jedna je slavljenica drugo jutro umirala od straha jer je završila u WC-u s bivšim frajerom, no srećom nitko ih nije uhvatio, dok je druga učinila isto to, samo u podrumu kuće prijatelja u čijoj se kući održala zabava. Autorica posta iz Sjeverne Karoline priznaje, pak, da je pijana doslovno navalila na supruga svoje prijateljice.

Jedna žena se prisjetila toga kako su ona i suprug proveli novogodišnju noć u 'druženju' s još jednim muškarcem kojeg su upoznali na zabavi.

POGLEDAJTE NOVOGODIŠNJI KONCERT LIDIJE BAČIĆ:

Najčitaniji članci