Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Nugal i Zlatni rat uvršteni su među najljepše europske plaže

Nugal i Zlatni rat uvršteni su među najljepše europske plaže

Prestižni američki magazin posvećen putovanjima 'Condé Nast Traveler' uvrstio je makarsku plažu Nugal i Zlatni rat u Bolu među top 25 najljepših europskih plaža

VIDEO

"Condé Nast Traveler" ističe sve blagodati plaže Nugal, poput spektakularnog pogleda i kristalno čistog mora, zbog čega se 40-minutna šetnja do plaže apsolutno isplati.

POGLEDAJTE VIDEO (turisti ne mare za razmak na plažama):

Pokretanje videa...

gužve 01:35

U objavi magazina navedene su i prednosti plaže Zlatni rat koja je, uz svoj upečatljiv i neobičan oblik, idealna za ljubitelje vodenih sportova, poput jedrenja ili uspravnog veslanja na dasci.

Uz te dvije hrvatske plaže, na popisu 25 najljepših našle su se i brojne grčke, francuske, španjolske i talijanske plaže.

Direktor HTZ-a Kristjan Staničić istaknuo je tim povodom da najnovija objava jednog od najutjecajnijih i najčitanijih američkih magazina za putovanja potvrđuje kako Hrvatska zadržava vidljivost i pozitivan imidž na američkom tržištu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bruno (@bruno_o)

- Unatoč trenutnoj situaciji, zbog koje u ovoj godini ne očekujemo velik broj američkih gostiju, važno je kontinuirano održavanje interesa i percepcije naše zemlje kao sigurne i atraktivne turističke destinacije - naglasio je Staničić.

25 najljepših plaža na Jadranu koje svakako trebate posjetiti

Naša obala prepuna je skrivenih plaža i uvala na kojima možete maksimalno uživati u ljetnim radostima. Pixsell - foto, video i news agencija iz Zagreba, izdvojila je 25 fotografija najljepših plaža na Jadranu. Za fotografije su zaslužni Grgo Jelavić, Duško Marušić, Ivo Čagalj, Josip Regović, Goran Kovačić, Slavko Midžor, Davor Puklavec, Dino Stanin, Nel Pavletić, Jurica Galoić i Dalibor Urukalović.

 

Ako do sada niste posjetili ovaj raj na zemlji, sada je definitivno pravo vrijeme za to. Svatko će za sebe pronaći savršen kutak, od krša, sitnih kamenčića do pješčanih zlatnih uvala.

Na popisu su se našle plaže - Sakarun, Zlatni rat, Stiniva, Rajska plaža, Banje, Klančac, Pupnatska luka, Zaton, Dubovica, Oprna, Kupari, Mali bok, Kraljičina plaža, Divna, Vinogradišće, Lubenice, Punta rata, Veliki žal, Velika plaža, Prapratno, Srebrena, Vaja, Vrgada, Bijeca i Šunj.  

POGLEDAJTE VIDEO: 25 najljepših plaža na Jadranu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku