Obavijesti

Lifestyle

Komentari 51

Numerologija: Broj 1 prati one hrabre, a pet dinamične ljude

Numerologija: Broj 1 prati one hrabre, a pet dinamične ljude
1

Numerologija je univerzalni jezik brojeva, a svatko od nas rođen je s jedinstvenim nizom brojeva koji simbolizira našu osobnost. Zbrojite brojeve i provjerite koja je vaša unutarnja snaga...

VIDEO

Osobi broj čovjeka otkriva način kako surađujemo s drugima, lekcije koje moramo naučiti te kako se nosimo s izazovima i životom u cjelini. Vaš osobni broj predstavljen je u zbroju vašeg datuma rođenja.

Dobiveni osobni broj predstavlja vašu osobnost, životne odabire i put kojim koračate kroz život, a ujedno će vam otkriti koliko ste kompatibilni s partnerom te koje osobe, odnosno brojeve biste trebali izbjegavati, a s kojima biste mogli ostvariti harmoničnu vezu. 

Osobni broj

Osobni broj izračunajte tako da zbrojite svoj datum, mjesec i godinu rođenja, a ako ste dobili višeznamenkasti broj, zbrajanjem ga pretvorite u jednoznamenkasti. Primjer za rođenje 17.12.1983.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

1+7+1+2+1+9+8+3 = 32

3+2 = 5

Vaš osobni broj je 5. 

Identičan postupak primijenite i na partnerove podatke o rođenju, a potom u tekstu koji slijedi pronađite opis brojeva koji će vam otkriti jeste li numerološki srodne duše. 

Broj 1 - Vođa

Vaša snaga: Rođeni ste lider. Kroz život stremite najvišim pozicijama. Ambiciozni ste, hrabri, imate snažnu volju. Silovito ćete se usprotiviti ograničavanju i sputavanju. Baš kao što govori izgled vašeg broja, hodate uspravno, ponosno i uvijek morate u svemu biti prvi i najbolji. 

Vaša slabost: Tvrdoglavi ste, ponekad i sebični, neskloni kompromisima što može negativno utjecati na vaš ljubavni odnos. U vezi ste zahtjevni, ljubomorni i nestrpljivi. Niste stvoreni živjeti u skladu s pravilima i tuđim očekivanjima.

Kompitabilni partneri: Najbolji partneri su vam 3 i 5. Dopustit će vam da budete ono što jeste, prihvatit će vas bez zadrške i uvažiti međusobne različitosti. S brojem 1 možete ostvariti strastvenu, ali kratku vezu. Nježna i diplomatična 2 bit će vam velika podrška, no bolje ćete se složiti u poslu, nego u ljubavi.

Broj 2 - Posrednik

Vaša snaga: Usmjereni ste na ispunjenje tuđih potreba, velikodušni ste i odani. Lako opraštate i imate mnogo razumijevanja za druge ljude. Dok nezapaženo djelujete iz sjene, vi ste Mata Hari koja razoružava druge špijune svojom laskavošću i nježnom snagom uvjeravanja.

Vaša slabost: Previše dajete, a premalo tražite za sebe, što može biti iscrpljujuće i stvoriti neravnotežu u odnosu s partnerom. Kad se naučite izboriti za sebe i svoje potrebe, postat ćete zadovoljniji u odnosu. Skloni ste igranju igrica i manipulacijama kako biste testirali partnerovu zainteresiranost.

Kompitabilni partneri: Harmoničan odnos ostvarit ćete s vizionarskim duhom broja 8 i humanitarnim brojem 9. S osobom rođenom pod brojem 8 možete jednako dobro surađivati i kao poslovni partneri. Susreti puni strasti mogući su s brojem 5, no možda vas razočara njegova slobodoljubiva priroda koja se ne voli na ništa obavezivati. 

Broj 3 - Komunikolog

Dreamstime

Vaša snaga: Šarmantni ste, komunikativni, kreativni i uvijek gladni znanja. Imate gotovo magičan učinak na druge i lako privlačite ljude u svoju blizinu. Posjedujete zavidne društvene vještine. Bitno vam je izraziti ono što osjećate, a život bez ljubavi vam je nezamisliv. 

Vaša slabost: Morate odrasti, osloboditi se ovisnosti o nekim ljudima, samostalno odlučivati te naučiti preuzimati odgovornost za svoje postupke. Doza narcizma i potrebe da uvijek budete u centru pažnje može biti kamen spoticanja u bliskim odnosima. 

Kompitabilni partneri: Odvažnost i pustolovnost osoba pod brojem 5 probudit će vaše emocije, dok će introvertirani i mistični broj 7 unijeti u vaš život emocionalnu dubinu i obožavanje. Broj 2 će vam oprostiti nepromišljene i djetinjaste odluke i zagrijati vam srce svojom dobrotom. 

Broj 4 - Učitelj

Vaša snaga: U ljubavi težite stabilnosti. Bitna vam je obitelj, karijera. materijalna sigurnost i topli dom u kojeg se vraćate nakon napornog radnog dana. Nerado privlačite pažnju drugih, doimate se tiho i povučeno no hrabro ćete braniti svoj teritorij od svega što ga ugrožava.

Vaša slabost: Nerado se upuštate u rizik, a život vam često može biti monoton i predvidljiv ako se ne usudite iskoraknuti izvan zone sigurnosti. Moralni ste i imate čvrsta uvjerenja od kojih ne odustajete bez obzira koliko zbog toga imali problema.  

Kompitabilni partneri: Broj 1 je dobar odabir za vas, ima čvrstinu i dosljednost koju tražite kod partnera. Dobar je i broj 8, uvijek usmjeren prema cilju, discipliniran i organiziran, kao i što ste sami, pa ćete lako uspostaviti odnos povjerenja. Za obitelj i brak odgovora vam i broj 6, s osobom pod tim brojem možete imati puno djece. 

Broj 5 - Ljubitelj slobode

Vaša snaga: Dinamični ste, energični, uvijek u pokretu i nekoj akciji. U vezi tražite stalnu emocionalnu stimulaciju i strast. Energija vam je  poput vihora koji će vašeg ljubavnika baciti na koljena Privlačni ste i u neprestano težite novim iskustvima i istraživačkim pohodima. 

Vaša slabost: Sve vam brzo dosadi. Kad u vezi nestane početne strasti i zanosa, brzo gubite interes za partnera. Nedostaje vam usidrenje, stalnost, svjesnost o tome da se u svaki odnos mora ulagati da bi opstao i odolio zubu vremena koji ga nagriza.  

Kompitabilni partneri: Osoba čiji je osobni broj 1 rasplamsat će vašu znatiželju i maštu svojim odvažnim i samouvjerenim stavom. Zaštitnički raspoložen i uvijek spreman na odricanje u ime ljubavi, broj 6 razgalit će vam dušu. Odnos s osobom vašeg osobnog broja 5 bit će iznimno strastven i uvijek zanimljiv.

Broj 6 - Pomagač

Dreamstime

Vaša snaga: Suosjećajni ste, odgovorni, znate voljeti, trudite se razumjeti druge ljude i prihvatiti različitosti. Toplina doma, djeca i obitelj vaše su najveće vrijednosti. Volite podučavati i pomagati drugima, osobito djeci, starijim i nemoćnim osobama. 

Vaša slabost: Previše ste zaštitnički raspoloženi prema onima koje volite, često sumnjičavi, pretjerano zabrinuti i skloni čestim promjenama raspoloženja. Iz ljubomore ste sposobni učiniti svašta. Ljubav vam puno znači, no teško joj se prepuštate otvorenog srca.

Kompitabilni partneri: Pravi ste sretnici! Vi ste jedini broj koji je kompatibilan sa svim ostalim brojevima. Vaša potreba da se žrtvujete u ime ljubavi sigurnosna je mreža kojom su obavijeni vaši bliski odnosi. S brojem 2 uživate u razmjeni nježnosti, s brojem 9 stvarate bliskost i povezanost, a najmanje ćete se složiti s brojem 5 i brojem 3.

Broj 7 - Istraživač

Vaša snaga: Intuitivni ste, introspektivni, puno razmišljate i uvijek ste u potrazi za istinskim smislom života. Vezani ste uz prošlost, često se vraćate bivšim ljubavima i nije vam do površnih avantura. Težite ozbiljnoj vezi koja će vam pružiti osjećaj sigurnosti i zaštićenosti. 

Vaša slabost: Nesigurni ste, nepovjerljivi i teško se emocionalno otvarate. Nije vam lako prići, djelujete distancirano i nezainteresirano, pa osoba kojoj se svidite ima težak zadatak. Da bi uspostavila kontakt s vama mora srušiti vaše obrambene zidove. 

Kompitabilni partneri: Potreban vam je partner koji će vas osvojiti svojim intelektom i dati vam dovoljno prostora za bivanje u samoći. Kreativni broj 3 poticat će vašu maštovitost i širiti vam životne horizonte, dok će vas intelektualna oštrina broja 5 držati budnima jer s njim nikad nećete znati što donosi sutra. 

Broj 8 - Močnik

Vaša snaga: Vaša ljestvica je uvijek visoko postavljena, kako u poslu, tako i u ljubavi. Imate visoke kriterije koje nije jednostavno zadovoljiti. Realni ste, ozbiljni, usmjereni na materijalna postignuća i dobro procjenjujete druge ljude. 

Vaša slabost: Sklonost kontroli i samokontroli kao i osjećajna nesigurnost blokiraju ostvarenje i življenje ljubavne sreće. Više opuštenosti i prepuštenosti životnim zbivanjima približit će vas osjećaju zadovoljstva. Tada ćete dopustiti nekome da vas usreći. 

Kompitabilni partneri: Budući da ste u vezi skloni dominaciji nemate baš puno izbora. Potreban vam je prilagodljiv i podložan partner, pa ćete se najbolje složiti s brojem 2 koji će znati izaći na kraj s vašim egom, kao i s brojem 6 koji će učiniti sve kako bi vas usrećio, jer vaša sreća je i njegova sreća. 

Broj 9 - Humanitarac

Vaša snaga: Velikodušni ste, timski ste igrač, a obitelj i voljene osobe prve su na ljestvici vaših prioriteta. Uvijek ste tu kad bližnjima zatreba pomoć. Romantični ste, skloni idealiziranju stvarnosti. Teško otpuštate neke vezanosti i onda kada znate da vam to šteti. 

Vaša slabost: Želite li biti uspješniji u onome što radite, te zadovoljniji svojim bliskim odnosima, trebate biti fokusirani i ne dopustiti da vam se energija razleti na više strana jer onda niste nigdje. Skloni ste nostalgiji i teško zaboravljate bivše ljubavi. Niste otvoreni, skrivate svoju ranjivost. 

Kompitabilni partneri: Intuitivni i emotivni broj 2 uspješno će izaći na kraj s vašim obrambenim štitovima i probiti se do vašeg ranjivog srca. S brojem 3 možete uspješno dijeliti umjetničke i kreativne sklonosti, a duhovitost vašeg izabranika vama će biti neodoljiva. Osoba broja 6 imat će razumijevanja za vašu društvenost i idealističan svjetonazor. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'