Obavijesti

Lifestyle

Komentari 16

Od desetak kuhinjskih krpa je napravila nevjerojatnu haljinu

Od desetak kuhinjskih krpa je napravila nevjerojatnu haljinu

Jeste li ikada u svojem kućanstvu primijetili zapanjujući uzorak i poželjeli da je dostupan i u obliku odjeće? Jedna je žena odlučila napraviti haljinu od hrpe jeftinih kuhinjskih krpa za stotinjak kuna

VIDEO

Nakon što je spazila slatki uzorak kakadua na krpama u jednoj trgovini, Selika Harris je odlučila staviti na kušnju svoje izvrsne vještine krojenja i dobila je zaista impresivan rezultat. Ove krpe koštaju samo 1,5 dolar (10 kuna), a ona ih je u početku uzela sedam, no kasnije ih je naručila još kad je shvatila da ih nema dovoljno. Haljina ju je na kraju koštala ukupno samo 16,5 dolara (105 kuna), a nevjerojatne rezultate podijelila je na TikToku. 

Napisala je: 'Ni na koji način ne dopuštam da ovi prekrasni uzorci budu samo kuhinjska krpa. Čajna krpa od 1,5 dolara brzo je prerasla u haljinu neprocjenjive vrijednosti. Zovem je haljina od kuhinjske krpe, a napravljena od 11 kuhinjskih ručnika'.

- Vidjela sam neke ljude na australskoj stranici 'za šivanje i inspiraciju' na Facebooku da su koristili kuhinjske krpe za izradu ribarskih kapa, pa sam razmišljala da je od nje napravim haljinu - izjavila je ova 37-godišnjakinja iz Australije.

Pametna krojačica započela je s rasparivanjem svih rubova na ručnicima kako bi si olakšao rad i sašila tri ručnika te stvorila suknju, leđa i prednje dijelove. Potom je objasnila da je dodala dva dodatna komada za dio koji idu straga i sprijeda, a zatim i rukave. No, nije štedjela ni na praktičnosti jer je završila sa stražnjim patentnim zatvaračem, tako da ju lako može navući i skinuti.

Rezultat je prekrasna haljina do koljena sa slatkim puf rukavima. Njezina objava na TikToku mnoge je oduševila s nevjerojatnim rezultatom - neki nisu mogli vjerovati da je za taj posao koristila kuhinjske krpe.

Svi su jako nahvalili izradu ove haljine kao i krojačicu, a jedan od komentara je glasio: Ovo je nevjerojatno! Odličan posao, tako kreativno'. Njezina objava na Facebooku prikupila je 12 tisuća lajkova i tisuće komentara ljudi koji su zadivljeni dizajnom, piše The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA

Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 4. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje