Lifestyle

Komentari 0

Od kućice za lutke napravila je sinu skrovište za superheroje

Od kućice za lutke napravila je sinu skrovište za superheroje

Kućice za lutke mogu se pronaći u gotovo svim dućanima s igračkama, međutim većina je za curice i u rozoj boji. Teško ćete pronaći kućice za igranje za dečke, ali ova Britanka nije dopustila da joj to pomuti planove

Maleni dječak opsjednut superherojima htio je kućicu za lutke kako bi se mogao igrati u njoj sa svojim figuricama, ali njegova majka nije uspjela pronaći ništa prikladno na policama dućana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za prošli Božić, maleni je tražio, i dobio, običnu kućicu za lutke, ali se u njoj nije igrao s barbikama, već sa svojim figuricama superheroja. Brižna majka sada je odlučila kućicu za lutke pretvoriti u skrovište za superheroje, a fotografije preobrazbe objavila je u Facebook grupi 'Extreme Couponing and Bargains UK'.

- Ovo je kućica za lutke iz snova za mojeg trogodišnjaka. Prošli Božić htio je kuću za Barbie, a ove godine poželio je još veću kuću. No on se u toj kućici uopće nije igrao s barbikama, već sa svojim figuricama Hulka i Spidermana pa sam odlučila napraviti nešto sasvim drugačije i ovo je rezultat. Cijela preobrazba koštala me oko 300 kuna, a on i njegove dvije sestre oduševile su se - napisala je uz objavljene fotografije.

Na fotografijama vidimo kako je kućica izgledala prije i poslije preobrazbe. Kućica sada ima tri kata, a na svakom su tema superheroji i više uopće ne sliči na kućicu za Barbie otprije.

Dobila je puno pohvala za svoju ideju, a mnogi su izrazili žaljenje jer im to nije palo na pamet dok su se i njihovi dječaci još igrali sa superherojima, piše The Sun.

Najčitaniji članci