Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Od ponedjeljka u 24sata: Igraj i osvoji popularni PlayStation 5

Od ponedjeljka u 24sata: Igraj i osvoji popularni PlayStation 5
1

Uz malo sreće i skupljena samo dva kupona u dnevnim novinama 24sata, vrijedni PlayStation s dvije igre može biti samo tvoj. Nagradna igra traje do 31. svibnja

VIDEO

Od ponedjeljka, 29. svibnja, krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj možete osvojiti popularni PlayStation 5 s čak dvije igre u paketu, Demon's Souls i Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Nagradna igra "S dva kupona do PlayStation 5 s dvije igre u paketu" traje do srijede, 31. svibnja. Uz malo sreće i skupljena samo dva kupona u dnevnim novinama 24sata, PlayStation s dvije igre može biti samo vaš.

Igranje igara na PlayStationu 5 ne može se mjeriti s drugim konzolama. Kad se pojavio na tržištu, PS5 svojim impresivnim izgledom nije prošao nezamijećeno. Osim izgleda, iskustvo igranja igara na ovoj konzoli ne može se usporediti s prijašnjim. Također, za razliku od prijašnje generacije, PlayStation 5 gotovo je nečujan. Veći naglasak također stavlja na komunikaciju i dijeljenje sadržaja među igračima. PlayStation 5 najveća je konzola, a možete ga držati u vodoravnom ili okomitom položaju.

U ponedjeljak, 29. svibnja, i u srijedu, 31. svibnja, u 24 sata objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati tijekom dva dana. Potrebno je sakupiti oba kupona.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji - kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe dva nagradna kupona, ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 545, 10 002 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – ''S dva kupona do PlayStation 5 s dvije igre u paketu''.

Nijedna pristigla kuverta koja sadrži dva ista kupona neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do petka, 16. lipnja 2023., do 9 sati.

Ime dobitnika nagrade javno ćemo izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata, Oreškovićeva 3d, Zagreb, uz nadzor tročlane komisije i prisutnost javnog bilježnika, i to u petak, 16. lipnja 2023., nakon 10 sati.

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri „S dva kupona do PlayStation 5 s dvije igre u paketu’’ koja se održava od 29. Svibnja 2023. do 31.svibnja 2023. i davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu proglašenja dobitnika nagradne igre. Pohrana i obrada osobnih podataka vršiti će se tijekom perioda od 29.svibnja 2023. do 16.Lipnja 2023., a od dana zaprimanja Vaših podataka. Također, dajem izričitu privolu i pristajem na objavu podataka dobivenih putem natječaja, na internet stranicama društva 24sata d.o.o.. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite odjel marketinga slanjem e-mail obavijesti na marketing@24sata kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti trgovačko društvo 24sata d.o.o. u pisanom obliku na adresu Oreškovićeva 6H/1,10010 Zagreb s napomenom „odjel marketinga GDPR“, elektroničkom obliku na marketing@24sata.hr. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od 24sata d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na https://azop.hr/politika-privatnosti/. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje