Obavijesti

Lifestyle

Komentari 12

Odvažne prugice zavladat će ovim proljećem i ulicama grada

Odvažne prugice zavladat će ovim proljećem i ulicama grada
10

Crno-bijele prugice uvijek su bile sveprisutne, no ove sezone dolaze još istaknutije, deblje i moćnije, a iako najbolje podnose osnovne boje vole i jarke tonove

VIDEO

Prugice već nekoliko sezona ne izlaze iz mode, a ovog proljeća vodeći su trend kod Michaela Korsa, Balmaina, Marca Jacobsa i Oscara de la Rente. Tommy Hilfiger pak pobrinuo se da ovaj trend ne zaobiđe muški ormar. Budući da su same po sebi dovoljno upečatljive, najbolje je izabrati samo jedan odjevni komad ili modni detalj i kombinirati ga s osnovnim bojama.

Crno-bijela varijanta prugica modna je klasika idealna za poslovne prilike, a odlična je investicija s obzirom na to da se stalno vraća u modu. Iako najbolje podnosi osnovne boje, stilisti hrabrijima predlažu kombinaciju sakoa na prugice s hlačama u jarkoj boji. 

Prugice na prugice

Marc Jacobs spaja naizgled nespojivo - vodoravne i okomite prugice, a Michael Kors poigrao se s prugicama različite debljine. Kod ovakvog stylinga treba paziti da su majice i hlače ili suknja na prugice različite boje kako biste vizualno naglasili struk.  

Modni detalji

Ako nosite prugice od glave do pete, tada je modne detalje najbolje izbjegavati. No nosite li samo jedan odjevni komad, kombinirajte ga s decentnim nakitom, ali u istoj boji kao što su prugice. 

Trake, cipele ili torbe na prugice najbolje je prilagoditi svom stylingu. Tako se plavo-bijele prugice najbolje slažu s bijelim outfitom, crveno-crne i zeleno-crne s crnim, a smeđe-bijele s bijelim. 

Skrivanje kilograma

Vodoravne prugice vizualno šire, dok okomite izdužuju tijelo. Tako se majice s vodoravnim prugicama preporučuju ženama koje žele pažnju skrenuti s donjeg dijela tijela na gornji, dok su hlače na okomite, ali tanke prugice najbolje za one koji žele izgledati više i mršavije.

Međutim, i punijoj figuri pristaju vodoravne prugice, ako ih nose na pravilan način. Najbolji izbor su haljine koje prate liniju tijela do struka, a zatim se lagano šire prema koljenu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak