Obavijesti

Lifestyle

Komentari 343

Oni su najbolji muževi Zodijaka - za svoje žene dali bi baš sve

Oni su najbolji muževi Zodijaka - za svoje žene dali bi baš sve
1

Vrline ovih muškaraca daleko nadmašuju njihove mane. S njima će život biti prožet poštovanjem, odanošću, ali i zabavom. Oni neće biti samo partneri i ljubavnici već i najbolji prijatelji

VIDEO

1. Vodenjak

Ako tražite romantičnog muškarca sa slatkom i osjetljivom stranom, Vodenjak je stvoren za vas. On je savršen partner jer će uvijek biti svjestan vaših želja i potreba, a učinit će sve što je u njegovoj moći da budete zadovoljni.

S vječnom željom da prati svoje srce, možete biti sigurni da će ovaj čovjek biti otvoren, pošten i odan bez obzira na situaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedna od mana ovog znaka je da znaju biti preosjetljivi i tvrdoglavi. Ali, imaju puno vrlina koje su bitnije od tih par malih mana. S Vodenjakom uz sebe nikada se nećete dosađivati i nećete se brinuti da nešto događa ili da nešto skriva od vas.

Vodenjaci imaju zdravu percepciju ljubavi i pružit će vam prostora i slobode koliko god trebate. S njima se nikada neće osjećati kao da ste u zamci. Oni traže kreativnu, inteligentnu i poštenu partnericu.

2. Lav

Lav je idealan partner za hrabre žene koji idu kroz život uzdignute glave. On je rođeni vođa s puno karizme koja će svakoga baciti na koljena. Veza s Lavom je uglavnom jako strastvena i uvijek puna iznenađenja.

U trenutcima odluke, kad nastane sukob u mišljenjima, njegova strast će pobuditi ratnički duh i prkos, jer sve mora biti kako si je on zamislio. Ali, nemojte se obeshrabriti!

Ne postoji darežljiviji i odaniji partner od Lava. Kao partner je neustrašiv i uvijek možete računati na to da će se boriti za vas i uz vas. S tako jakim i strastvenim partnerom uz sebe, ne morate se brinuti da će vam život biti dosadan. Veza s Lavom je obilježena poštovanjem, strašću, odanošću, a i zabavom. Ako uvijek imate na pameti da je vašem partneru potrebna pohvala za sve što je učinio, vratit će vam ju deseterostruko. 

Lavovi kod partnerica traže nekoga tko će ih razumjeti i biti dovoljno jake da se ne izgube u njihovoj strasti i karizmi. Moraju im biti jednake.

3. Škorpion

Muž Škorpion je jako snalažljiv muškarac i bez tračka sumnje mu se možete u potpunosti prepustiti. Kad pričamo o ljubavi Škorpiona prema partnerici, možete biti sigurni da ima oči samo za vas i da ćete ga na kraju voljeti ne samo kao partnera nego i najboljeg prijatelja.  

Uvijek će vas dočekati raširenih ruku i vaše tajne će čuvati do posljednjeg daha. Budući da su jako pošteni i strastveni u životu, uvijek će ih okruživati gomila ljudi, a nepoštenje je za njih smrtni grijeh

Iako je Škorpionima potrebno dulje vrijeme da se zaljube, u ljubavi će vam se u potpunosti posvetiti i biti vam vjerni do kraja. Ovaj znak je najsenzibilniji od svih, pa ako se odlučite za Škorpiona, vaša svakodnevica će biti prožeta strašću i ljubavi, piše Peace Quarters.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 343
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'