Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Osim što pegla bore na licu botoks i grudi čini mlađima

Osim što pegla bore na licu botoks i grudi čini mlađima
1

ermatologinja slavnih dr. Patricia Wexler nudi botoks kao brzo rješenje za žene kojima su se grudi opustile nakon porođaja

VIDEO

Osim što uklanjaju bore, injekcije botoksa mogu dotjerati i poprsje. Dermatologinja slavnih dr. Patricia Wexler nudi botoks kao brzo rješenje za žene kojima su se grudi opustile nakon porođaja. Najbolji učinak imaju na žene u dvadesetim i tridesetim godinama koje imaju malene grudi (košarice br. 1 i 2). Estetski kirurg dr. Dinko Tončić ipak smatra da će vrijeme pokazati koliko je to učinkovito.
- U svijetu se radi svašta, no mi u poliklinici držimo se isključivo provjerenih metoda s kojima imamo puno iskustva i rutine. Botoks je tako vrlo korisno sredstvo kojim se može uspješno rješavati problem bora. Tretman traje od10 do15 minuta i stoji oko 2500 kuna. Djelovanje počinje treći dan nakon primjene, vrhunac doseže sedmi dan, a učinci traju tri mjeseca. Može se dozirati i ciljano, primjerice. samo za bore od mrštenja ili smijanja. Injekcije botoksa također su izvanredno učinkovite kod prekomjernog znojenja.  Takav tretman stoji oko 3000 kuna - objašnjava dr. Tončić.

>>>> Sharon Stone namjeravala je osmogodišnjeg sina odvesti na injekcije botoksa kako bi se riješio neugodnog mirisa stopala. No uspjeli su joj objasniti da su pamučne čarape dovoljne.

>>> Nicole Kidman prava je ovisnica o botoksu, zbog čega joj lice izgleda smrznuto. Od čudotvornih injekcija pauzirala je samo u trudnoći. Dr. Martin Braun, vlasnik najveće kanadske klinike za botoks, požalio se da mu Nicole Kidman i njoj slične prave antireklamu. Vidjevši što je Nicole učinila od sebe, žene odustaju od sličnih zahvata.

>>> Botoks se koristi i za liječenje migrena te grčeva u mišićima. No također je i terapija protiv nekih seksualnih poremećaja. Vaginizam, odnosno grčenje mišića vagine koji onemogućuju seksualni odnos, može se, između ostalog, liječiti injekcijama botoksa. No za to su potrebne veće doze, tako da su i rizici veći.

>>> Courtney Cox priznaje da je iskušala botoks, no bila je “sva jadna” jer joj je to ograničilo mimiku lica potrebnu u glumačkom poslu:
- Botoks je istodobno fantastičan i užasan. Odlično je da su smislili nešto od čega ne izgledaš ljutito, no treba ga rabiti umjereno. Ljudi koji pretjeraju pa ne mogu podignuti obrve izgledaju jako čudno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru