Lifestyle

Komentari 31

'Osnovao sam najelitniji seks klub na svijetu, ali to mi je uništilo brak. Sad mi je žao...'

'Osnovao sam najelitniji seks klub na svijetu, ali to mi je uništilo brak. Sad mi je žao...'

Nakon bankrota, Damon je grčevito razmišljao kako doći do novca i sjetio se filma 'Eyes Wide Shut' s Tomom Cruiseom i Nicole Kidman. Sinula mu je ideja da otvori elitni seks klub i krenuo je u to punom parom...

Bivši model Damon Lawner vlasnik je Snctma, najelitnijeg seks kluba na svijetu, a nedavno je progovorio o tome kako je odluka da se bavi tim poslom utjecala na njegov privatni život.

EXCLUSIVE 'Snctm' Sex Party in NYC

Klub je otvorio 2013. godine, a u njega ulaze samo odabrani. Ljudi koji su bogati, slavni ili nevjerojatno lijepi. Svaki član plaća 60.000 funti (gotovo 70.000 eura) godišnje kako bi imao pristup klubu i njegovim luksuznim privatnim sobama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je na klubu zaradio milijune, volio bi, kaže, da se nije upustio u taj posao. Rastao se, a to je pogodilo i njegovo dvoje djece.

Njegova sad bivša supruga Melissu Bernheim bila je model i kći profesora. Bili su u vezi pet godina prije nego su se vjenčali u Las Vegasu i kupili kuću na Sunset Boulevardu. Ona je priželjkivala tradicionalni, obiteljski život pa je ubrzo ostala trudna. Bilo je to 2005. godine.

Sve je išlo dobro u njihovim životima pa su kupili su kuću u otmjenoj četvrti Los Angelesa. Međutim, sreća nije dugo trajala. Kada je 2008. godine nastupila globalna financijska kriza, Damon i njegova obitelj ostali su bez doma.

EXCLUSIVE 'Snctm' Sex Party in NYC

Bili su prisiljen prodati sve, čak i njegov voljeni Rolex. Preselili su na Bali na poziv njegovog oca. Tamo se Damon sprijateljio s vlasnikom bara i zajedno su počeli organizirati zabave.

Njegovoj je ženi bilo dosta toga pa su se vratili u SAD i živjeli u sobi pokraj mamine kuhinje da bi 2013. proglasili bankrot. 

Damon je grčevito razmišljao kako doći do novca i sjetio se filma 'Eyes Wide Shut' s Tomom Cruiseom i Nicole Kidman. Sinula mu je ideja da otvori elitni seks klub i krenuo je u to punom parom, no kako je posao cvjetao, tako se njihov brak raspadao i u konačnici su se rastali.

** WARNING: Contains Graphic Content ** ** WARNING: Contains Nudity ** Celebrity-favourite VIP sex party to descend on New York this weekend& where guest will wear (kinky) masks and get COVID tests before entry

Kaže kako je osnivanje tog kluba za njega bio proces iscjeljivanja nakon djetinjstva koje je opisao kao 'apsolutni kaos'. 

- Na neki način Snctm je bio moj proces iscjeljivanja. Bio je destruktivan na nekim razinama i potpuno divlji. Želio sam biti poseban, cijenjen i voljen. Na kraju sam shvatio da Snctm nije mjesto gdje bih mogao pronaći sreću i mir. Da se mogu vratiti vremeplovom, ne bih to napravio, ne bih otvorio taj klub - rekao je.

- Pronašao bih drugi način da zaradim za život. Ali, bio sam tada bez novca i očajan. Morao sam nešto učiniti - dodao je, a prenosi Daily Star.