Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
51 komentara

Otkrijte kakav je u seksu - po tome kako jede, sjedi, govori...

Ukočenost tijekom razgovora s drugima odaje muškarca kojemu je u seksu najvažnija mehanika, a predvidljiv poljubac uz iste kretnje pokazuje neoriginalnost

Fotolia
Foto: Fotolia
51 komentara

Većina žena će se složiti da je najbolji uvid u ljubavničke sposobnosti muškarca prije odlaska u sam krevet njegov poljubac, kaže Tracey Cox.

Muškarac koji se ljubi 'prenježno', proizvodi puno sline, a njegov se stil može opisati kao predvidiv i pomalo dosadan vjerojatno nije previše kreativan niti strastven u krevetu.

Brzinski poljupci i stil 'centrifuge' u kojoj se stalno izmjenjuje jedan te isti pokret odaje egoističnog ljubavnika koji će u seksu misliti prvenstveno na svoje zadovoljstvo, dok muškarac koji izmjenjuje različite vrste poljubaca i odgovara na inicijativu žene otkriva senzibilnog ljubavnika. 

- Muškarac koji dlanovima obuhvati vaše lice, a tijekom poljupca mu se otme koji uzdah dobar je znak da vas u krevetu očekuje puno uzbuđenja - kaže Cox.

Dodaje kako je poljubac ultimativni znak provjere muškarca kao ljubavnika, a ako on ne valja, do seksa niti ne treba doći.

SEKSI HOROSKOP Kakvi su prije i poslije seksa: Ovan želi još, a Rak maženje

Način na koji jede

Najbolji su ljubavnici hedonisti koji uživaju u dobrom zalogaju, a najgori oni previše izbirljivi. Muškarci koji su opsjednuti brojanjem kalorija i održavanjem svojih mišića visokoproteinskom prehranom u seksu više uzbuđuju sami sebe nego njihova partnerica.

Ipak, proždrljivost i brzinsko 'trpanje' hrane nisu poželjni, jer otkrivaju muškarce koji nemaju strpljenja u ničemu, pa tako ni u seksu.

Foto: Dreamstime

Način na koji govori

Monoton glas bez promjene tonaliteta kao niti izražaja lica otkriva dosadnog ljubavnika. Česte promjene u govoru, kao i glasno pričanje otkrivaju temperamentnog muškarca u seksu.

RAZOTKRIVANJE: SVE SU DRUGAČIJE Fotografirala 100 vagina: Žene ne znaju što imaju 'tamo dolje'

Način na koji se ponaša u društvu

Kao općenito pravilo, što je muškarac otvoreniji i društveno orijentiran, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi.

Zatvoreni muškarci mogu biti prikriveni vulkan strasti, a kod onih samozatajnih, šutljivih te onih koji radije promatraju druge nego govore, veće su vjerojatnosti da imaju neke bizarne seksualne fetiše, prenosi Daily Mail.

Foto: shutterstock

Način na koji sjedi

Muškarac koji u restoranu i kafiću sjedi preko puta vas, leđima okrenut ostatku prostorije siguran je pobjednik u krevetu, jer time demonstrira koliko je fokusiran na partnericu te spreman da joj ugodi.

Onaj koji sjedi raširenih nogu te svako malo promatra druge ljude, u seksu brzo gubi koncentraciju i prilično je nestrpljiv.

Način na koji dodiruje druge

Muškarac koji u razgovoru ovlaš dodirne sugovornika, potapša ga po ramenu i nema problema s fizičkom bliskošću, u seksu je znatiželjan i sklon eksperimentiranju. Muškarci koji su fizički udaljeni od sugovornika, a tijelo im je ukočeno u razgovoru su nesigurni i ne vole pokazivati osjećaje. To ih ne čini odličnim ljubavnicima.

Couple silhouettes walking together at sunset | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

Način na koji vas drži za ruku

Držanje za ruku je još jedan značajan faktor u procjeni ljubavničkih vještina. Muškarac koji stalno poseže za vašom rukom tako da vam prsti budu isprepleteni pokazuje znakove emotivnog ovisnika koji bi vas mogao 'gušiti'.

Oni koji tek povremeno dodiruju ruku partnerice te je brzo ispuštaju nisu taktilni i u seksu im je bitna 'mehanika' više od osjećaja. Najbolji su ljubavnici oni koji blago prislone vaš dlan na svoj, kaže Cox.

NJIMA NIKAD NIŠTA NE PAŠE: Ovi horoskopski znakovi stalno stvaraju dramu, nisu baš ugodno društvo

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message