Obavijesti

Lifestyle

Komentari 185

Otkrili kako se rade hrenovke: Nije za one sa slabim želucem

Otkrili kako se rade hrenovke: Nije za one sa slabim želucem
1

Od mljevenja komada svinjetine, piletine i govedine do miješanja s vodom i raznim dodacima, proces izrade hrenovke u videu Discovery Channela nije baš ugodan oku

VIDEO

Hot dog je postao gotovo sinonim zapadne kulture, ubrzanog načina života i jedan od predvodnika trenda fast fooda, no malo ljudi zapravo poznaje proces nastajanja hrenovke. Discovery Channel otkrio je poprilično neugodne prizore nastajanje hrenovke u videu za emisiju "How It's Made" (Kako je napravljeno):

VIDEO

Ostaci pilećeg, purećeg, goveđeg i svinjskog mesa nakon rezanja odrezaka osnovni su sastojak hrenovke, a miješanje s raznim dodacima u modernim je tvornicama zapravo jednostavan proces, piše Daily Mail. Obrađena mješavina nalikuje na glinu, a u nju se dodaje škrob, sol, razne arome i konzervansi.

U jednoj smjeni se u prikazanoj tvornici napravi i do nevjerojatnih 2,5 milijuna hrenovaka, što dokazuje da je hot dog već i u procesu izrade zaista "brza hrana".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 185
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač