Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Otvara se hotel u velikoj piknik košari od sedam katova u Ohiju

Novi vlasnik kaže da će zgrada zadržati svoj oblik košare za piknik i da neće uopće mijenjati vanjski izgled, a gradonačelnik Newarka napominje kako je košara jedan od identiteta grada

1 komentara

Ovog se ljeta preko Airbnba iznajmljivala kuća u obliku psa, booking.com je nudio smještaj za dvoje u obliku avokada, a u 'košari za piknik' u Newarku u Ohiju se trenutno gradi hotel.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ta je sedmerokatnica izgrađena još 1997., a bila je sjedište tvrtke koja izrađuje drvene piknik košare, Longaberger Co. Tvrtka je 2016. izašla 'iz prostorija košare', a 2018. je propala pa je zgradu kupio Steve Coon, osnivač i vlasnik restauracijske i građevinske tvrtke 'Coon' - a sada u njoj otvara hotel sa 150 soba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Betsy in the wild (@betsyinthewild)

Coon je zgradu kupio za 1,2 milijuna dolara zajedno sa svojim poslovnim partnerom Bobbyjem Georgeom, koji kaže da su nakon nekoliko mjeseci 'kalkuliranja' odlučili kako je najbolje u njoj napraviti hotel.

KREVET OD 4 METRA Napravili su divovski krevet da mogu spavati sa svojih 7 pasa

George kaže i da neće mijenjati vanjski izgled, te da će zgrada zadržati svoj izgled i oblik košare, a tu je odluku pozdravio i gradonačelnik Newarka Jeff Hall.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Market-EZ | Il Marketing Easy (@market.ez)

- Zgrada je jedinstvena i zaslužuje da 'živi' i dalje, i da ju i iznutra može vidjeti tko želi - rekao je za Insider gradonačelnik Hall i dodao da će se hotel savršeno u nju uklopiti. Svoja bi vrata 'piknik košara' trebala otvoriti 2020. godine.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message