Lifestyle

Komentari 0

Otvaraju geotermalnu lagunu s barom i pogledom na ocean...

Otvaraju geotermalnu lagunu s barom i pogledom na ocean...

Organizatori su najavili da u proljeće sljedeće godine otvaraju geotermalnu lagunu kraj Rejkjavika, a od sadržaja nude bar u vodi za plivače i nevjerojatan pogled na Atlantik

Prilikom posjeta Islandu među većim atrakcijama su geotermalne lagune, a od sljedeće godine ćete u jednoj takvoj moći uživati uz nevjerojatan pogled na ocean, piše Insider.

POGLEDAJTE VIDEO: Patricija je otvorila spa i luksuzni hotel za pse

Tvrtka Pursuit objavila je da planiraju proširiti ponudu turističkih atrakcija otvaranjem geotermalne lagune s pogledom na ocean. Nova laguna koju su nazvali Sky Lagoon je u mjestu Karsens Harbour, samo nekoliko minuta vožnje udaljena od Rejkjavika. Posjetiteljima nudi mjesto za odmor i opuštanje, ali i nevjerojatan pogled na Atlantski ocean uz zapanjujuće zalaske sunca i pogled na polarnu svjetlost i zvjezdano nebo.

- Oduševljeni smo što možemo podijeliti planove o nevjerojatnom iskustvu posjeta geotermalnoj laguni na jednoj od najljepših lokacija na Islandu - kazala je Dagny Petursdottir, generalna direktorica nove Sky lagune.

Dodala je kako će boravak ondje gostima omogućiti da se povežu sa svojim umom, tijelom i duhom zahvaljujući moćima geotermalnih voda uz impresivan pogled na krajolik.

Nije riječ o prirodnoj laguni nego su je sagradili, a dizajnirali su je imajući na umu nevjerojatne prirodne ljepote Islanda. Rub lagune dugačak je 70 metara i savršeno se uklapa u oceanski pejzaž, a dizajnerski elementi su inspirirani tradicionalnim islandskim kućama.

- Boravak i opuštanje u prirodnim geotermalnim vodama je sastavni dio kulture ovdje na Islandu - kazala je Petursdottir.

Uz moderan, ali ipak tradicionalan dizajn, Sky laguna će gostima ponuditi i hladni bazen, saunu, bar u vodi, restoran i trgovine. Otvorenje je u planu za proljeće 2021. godine.

Island je već najavio da će do sredine lipnja ublažiti epidemiološke mjere zbog korona virusa. Svi koji putuju u tu zemlju morat će se testirati, biti u karanteni 14 dana ili donijeti sa sobom zdravstvenu potvrdu da su zdravi.

Najčitaniji članci