Lifestyle

Komentari 17

Ova tri znaka će pronaći ljubav u proljeće: Stiže vam romantika

Ova tri znaka će pronaći ljubav u proljeće: Stiže vam romantika

Želja za igrom i flertom bit će veća nego inače, pa se Bikovi trebaju potruditi ne propustiti dobru priliku, što ponekad znaju učiniti. Dolazi vrijeme spontanosti, inspiracije i ljubavi

Buđenjem proljeća bude se i osjećaji ljubavi, a ova tri horoskopska znaka ovog će proljeća imati sreće u pronalasku partnera

1. Bik

Bikovi će ovog proljeća iskusiti promjene pa im neće biti dosadno. Iako ponekad znaju 'stati na kočnicu', ubrzo bi se trebali opustiti i prepustiti osjećaju poleta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Želja za igrom i flertom bit će veća nego inače, pa se Bikovi trebaju potruditi ne propustiti dobru priliku, što ponekad znaju učiniti. Dolazi vrijeme spontanosti, inspiracije i ljubavi.

2. Rak

Pripadnici ovog znaka, pogotovo oni koji su u vezi, ovog će proljeća shvatiti da su spremni za novu fazu veze. S partnerom će se povezati na dubljoj razini i iskusiti novu razinu bliskosti. Ako svoju vezu još želite učvrstiti, podijelite s partnerom svoje najdublje osjećaje, jer vam je potreban netko tko će vas uistinu razumjeti.

3. Vodenjak

Za Vodenjake je najvažnije usredotočiti se na sebe, svoj razvoj i prihvaćanje, pa će romantika doći sama od sebe. Pripadnici ovog znaka zračit će pozitivnom energijom i privlačnošću, pa im flerta i novih iskustava neće nedostajati.

POGLEDAJTE SPOJ NA SLIJEPO: ODMAH GA ODBILA JER NE VIDI SVRHU

Najčitaniji članci