Lifestyle

Komentari 1

Ove jeseni na noktima nosimo interesantni životinjski uzorak

Ove jeseni na noktima nosimo interesantni životinjski uzorak

Životinjski uzorak nije teško replicirati na noktima, a sve što vam treba su uski kistić, lak u boji po želji i mirnija ruka. Nokte svakako pripremite s baznim lakom i oblikujte rašpicom

Na proljeće na noktima nosimo cvjetne uzorke, a na jesen s oduševljenjem prihvaćamo povratak životinjskog uzorka. Ova manikura izgleda jako efektno, a u zadnje vrijeme sve je češća na noktima - i to u svim oblicima i različitim dizajnima.

POGLEDAJTE VIDEO:


Od svih uzoraka - klasičnih leopard točkica i tigrovih prugica, omiljeni motiv na noktima su zebrine pruge, a mogu se kombinirati u različitim bojama. 

Nakon jednobojnih nude trendova, ovo je pravo osvježenje. Nokte ovim uzorkom možete ofarbati cijele ili istaknuti samo pojedine prste, a u svakom slučaju odlično će se uklopiti u nešto zagasitije jesenske boje koje dominiraju odjećom.

Uz zebrasti look na noktima 'it' djevojke obožavaju nositi kravlji uzorak. 

Životinjski uzorak nije teško replicirati na noktima, a sve što vam treba su uski kistić, lak u boji po želji i mirnija ruka. Nokte svakako pripremite s baznim lakom i oblikujte rašpicom. Želite li kompletirati životinjski look na noktima, oblikujte ih u špic, piše Glamour.

Mi smo za vas pronašli nekoliko inspiracija, od onih minimalističkih do onih ekstravagantnih:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

 

 

 

Najčitaniji članci