Obavijesti

Lifestyle

Komentari 66

Ovo će biti najpopularnije boje kose 2017. - koja je vaš izbor?

Ovo će biti najpopularnije boje kose 2017. - koja je vaš izbor?
1

Ove godine postojat će niz trendova u bojama za kosu, a istovremeno će biti i trend postepenog gradiranja poput flamboyaga i potpuno prirodne kose. Donosimo 10 najvećih trendova

VIDEO

 

1. Bronde - ni plava ni smeđa već i jedno i drugo i ono između. Ova popularna boja kose bit će jedan od najvećih trendova ove godine, a već ima dovoljno poklonika u svijetu slavnih - uključujući Jennifer Lopez i Gigi Hadid. 

American Music Awards - Arrivals - Los Angeles
American Music Awards - Arrivals - Los Angeles

2. Crveno-smeđa - sjećate se, i Emma Stone je bila više crvenokosa? No svaka boja brzo dosadi, a novi hit je nešto između crvene i smeđe. Odlična boja koja pristaje mnogim svijetloputim ženama, a nije dramatična.

Emma Stone poses with her award during the 74th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills

3. Pepeljasto-smeđa - odličan je izbor ako želite promijeniti svoju smeđu kosu, ali opet se ne prepustiti potpuno pepeljastom trendu. Najbolje pristaje hladnijoj puti s ružičastim podtonovima. 

22nd Annual Critics Choice Awards - Arrivals

 4. Preizrastao korijen - Već neko vrijeme vlada trend izraslog korijena, no u 2017. to će biti još naglašenije. Takav ima i australska TV voditeljica s američkom adresom Renee Bargh. 

The 22nd Annual Critics

5. Plavo-siva - s ponosom je nosi Evan Rachel Wood. Snažan kontrast dobre kombinacije idealan je za sve smjelije djevojke i žene koje vole nešto drugačije i pomaknutije boje. 

74th Golden Globe Awards Arrivals - LA

6. Baby plava - kakvu nosi Cara Delevingne i dalje će biti veliki trend. Cilj je da cijela kosa izgleda potpuno prirodno, a pogotovo korijen. 

Suicide Squad European Premiere - London

7. Skriveni pramenovi - nekoliko umetnutih prameva u različitim bojama stvorit će dubinu, volumen i prpošnost. Upravo takve pramenove ima i Kerry Washington.

74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

8. Dva tona tamno-smeđe - ova prekrasna kombinacija boja idealna je za sve žene s tamnom kosom. Riječ je o svojevrsnom obrnutom ombreu, a samo ton svjetliji vrhovi od sredine dužine kose stvorit će vrlo topal i elegantan izgled. Ima ih i Victoria Justice. 

74th Annual Golden Globe Awards - InStyle and Warner Bros. After Party - Los Angeles

9. Flamboyage - postepeno gradiranje boje, koja od korijena prema vrhovima postaje sve svjetlija i toplija i dalje će biti veliki trend. Iz kombinacije ombrea i bayalagea nastao je flamboyage. Idealan primjer su Eva Longoria i Jessica Biel.

Football Soccer - FIFA Awards Ceremony

10. Kestenjasti pramenovi pri vrhovima - boja koja postepeno prelazi od tamne čokolade do boje kestena u gustim pramenovima također će biti veliki hit. Koliko dobro izgledaju pokazuje i Priyanka Chopra.

File Photo: Actress Priyanka Chopra arrives at the 74th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja