Obavijesti

Lifestyle

Komentari 68

'Ovo su 4 razloga zašto volim biti sam, kao vuk samotnjak'

'Volim slobodu koju mi pruža to što sam sam - želite li jesti u određenom restoranu, možete. Ako želite jesti brzo, to je samo do vas! Ako želite jesti polako, to je vaš izbor...'

VIDEO

Ovo je ispovijest mladića Luke Millera iz Londona koji uživa u životu vuka samotnjaka. Za sebe kaže da je pjesnik, pisac i dubokoumni mislilac. Njegovu ispovijest prenio je portal consciousreminder.com.

Evo što Luke kaže:

Danas sam se probudio oko osam sati ujutro. Ustao sam, oprao zube, a zatim otišao na doručak u obližnji kafić sam. Otišao sam do centra grada sam i nakon nekoliko sati sam se vratio i ručao sam.

4 hours into a San Pedro trip on top of Machu Picchu and I bump into this guy. The medicine up here is strong and I had...

Posted by Luke Miller on 10. srpnja 2017

Trenutno putujem i prijavio sam se u predivan apartman na dvije noći jer sam već bio pomalo umoran od dijeljenja kupaonice i buđenja usred noći u bučnom hostelu. Pogađate, otišao sam u apartman sam. Sinoć sam pio psihodelično piće koje zovu watchuma, pio sam ga sam, a sam sam i doputovao u Peru prije tri mjeseca. Da, ja sam vuk samotnjak i to mi je sasvim u redu!

Nisam antisocijalan, volim ljude... Upravo sam došao do točke u svom životu kada ne osjećam potrebu forsirati situacije. Susreo sam neke prekrasne ljude na svojim putovanjima, ali najvećim dijelom sam bio u svom vlastitom prostoru pisanja, istraživanja krajolika i/ili istraživanja uma. Lijepo je!

Imam nekoliko planova za putovanja u kojima ću biti u grupi. Siguran sam da će biti super, no došao sam do nekih zaključaka zašto mi je sasvim u redu (ponekad) biti samotnjak.

I can't even lie, I am so grateful to be alive right now! What a beautiful planet we live on and what an opportunity it...

Posted by Luke Miller on 7. srpnja 2017

Sloboda

Volim slobodu koju mi pruža to što sam sam - želite li jesti u određenom restoranu, možete. Ako želite jesti brzo, to je samo do vas! Ako želite jesti polako, to je vaš izbor. Ako želite pisati poruke jednom rukom, a jesti drugom, nitko vas neće zaustavljati. Volim hranu, ali postoji puno više načina na koje možete biti slobodni.

Bez dnevnog reda i plana može biti stvarno lijepo, možete lutati krajolikom, rezervirati sat joge u zadnji čas ili skočiti na autobus i otići planinariti. Naravno, to možete napraviti s agencijom, ali oslobađajuće je kada to ne radite s drugima.

Možete stvoriti puno

Kada ste sami, morate provesti vrijeme radeći nešto ili ćete izgubiti svoj um! Imate li slobodan raspored, zaista imate priliku pustiti svojoj kreativnosti da se razvija. Ja sam pisac i nikada nisam pisao toliko slobodno kao u zadnja tri mjeseca, bilo je toliko iskustava i vremena da su riječi jednostavno izlazile iz mene. Imam više od 50 video blogova za objaviti, hrpu pjesama, početak knjige i milijun ideja. Budući da ste sami i slobodni, imate vremena stvarati i izražavati se.

Saznat ćete tko ste

Ima mnogo neugodnosti povezanih s tim što ste sami, posebno ako ste navikli stalno biti uz nekoga. Tu su vaše sjene i neriješena pitanja koja isplivavaju na površinu. Upravo to što ste sami omogućava vam da vidite što nije u redu, što je ispravno i tko ste kao osoba. 

Vi ste osoba s kojom ćete provesti ostatak života i, ako niste sijamski blizanac, jedini stvor koji će uvijek biti prisutan, u svakom trenutku. Kada se potrudite biti sami sa sobom, vidjet ćete dobro, loše i ono što je između. Možete postati svoj najbolji prijatelj, shvatiti što vas motivira, koje su vaše ambicije i koja je svrha vašeg boravka ovdje. Upoznavanje sebe samoga je jedna od najvećih investicija u vrijeme koje imate,  a to možete napraviti jedino ako se isključite iz buke.

To ostavlja prostor za duboke veze

Ponekad se vaše oči povežu s nekime i jednostavno znate da ćete se dobro slagati - ako nemate dnevni raspored i slobodno lutate, imat ćete priliku duboko se povezati s tom osobom. Sjajno je imati mnogo ljudi koji vas vole u životu, ali to često dolazi s nedostatkom da smo sposobni nekoga upoznati jedino na ograničen način.

Dvoje samotnjaka koji se zaista povežu, često mogu stvoriti magičnu vezu i to je ljepota života. Ništa nije trajno - ne morate se vezivati na određen način, možete ići svojim tokom poput kameleona - prebacivati se iz samotnjaka u društvenog čovjeka i ići za prilikama kako se ukažu.

On the top of a mountain and full of love and gratitude! My words are a little muffled by the wind, but fuck it! It's freedom time people! Much love!!!

Posted by Luke Miller on 2. kolovoza 2017

Istina, uživam u svom vlastitom prostoru i nedostatku predanosti, ali kad se vratim kući za nekoliko tjedana, prigrlit ću svoju obitelj i svoju duhovnu obitelj. Sve je to na kraju igra puna preokreta, okreta, trzaja, tokova.

Sve dok to radimo s osmjehom na licu, nije bitno jesmo li introverti, ekstroverti, druželjubivi ili usamljeni. Ne trebaju situacije biti "mi protiv njih", možemo biti sve - to je spajanje dualnosti, shvaćanje da jedna osoba može biti sve - nema razdvajanja!

U ovom trenutku sam samotnjak i ponosan sam, ali tko zna što sutra može donijeti!

Volim vas, Luke!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje