Obavijesti

Lifestyle

Komentari 100

Ovo su znakovi Zodijaka koji se nikako ne podnose: Slažete se?

Ovo su znakovi Zodijaka koji se nikako ne podnose: Slažete se?

Jarac preispituje sve što nije logično ili razumno, a kad naiđe na ljude čije su glave uvijek u oblacima, kao Ribama, odbija se družiti s njima. Smatra da nema razloga gubiti vrijeme s nekim tko stvari ne vidi kao oni

VIDEO

1. Ovan i Bik

Ovan je aktivan i uvijek radi nešto kako bi mu život bio zanimljiv. Ne mrzi toliko lijene ljude, koliko dosadne i pasivne živote koje vode. Oni žele biti poznati kao oni koji vole zabavu. Srećom, Bik je dovoljno siguran u sebe da mu nekoliko uvreda i drugačijih mišljenja neće nanijeti veliku štetu. Međutim, kad ih netko konstantno vrijeđa, neće sjediti prekriženih ruku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:18

2. Jarac i Ribe

Jarac preispituje sve što nije logično ili razumno, a kad naiđe na ljude čije su glave uvijek u oblacima, odbija se družiti s njima. Smatra da nema razloga gubiti vrijeme s nekim tko stvari ne vidi kao oni. Nema vremena za Ribe jer smatra da joj je glava u oblacima i da joj nije stalo stvari učiniti na pravi način. To što su Ribe sanjari, ne znači da nisu inteligentne. Ribe se smatraju sretnima jer svijet gledaju otvorenog uma. 

3. Vodenjak i Blizanci

Blizanci najviše napreduju kada su okruženi prijateljima i dobro se zabavljaju. Za razliku od Vodenjaka, radije bi ostali vani cijelu noć i sljedeći dan umjesto da idu kući. Vodenjak mrzi to što Blizanci ne znaju provoditi vrijeme sami, a i ponosi se time što je uvijek sposoban ispuniti obećanje, bez obzira na sve. Blizanci definitivno imaju problem s ispunjavanjem obećanja, i misle da je Vodenjak netko s kime se ne mogu povezati. 

Top lista znakova Zodijaka: Od najljepšeg do najmanje lijepog
Top lista znakova Zodijaka: Od najljepšeg do najmanje lijepog

4. Lav i Djevica 

Lay je kralj drame i uvijek želi biti u centru pozornosti. Ne samo da pozornost s bilo čega može usmjeriti na sebe, nego to ponekad čini tako da druge Ijude sramoti. Djevica ne može podnijeti ovu stalnu potrebu da budu u centru pažnje i zato će se udaljiti od Lava. Zbog svoje sposobnosti da se drži daleko od središta pozornosti ponekad može izgledati kao samotnjak, ali to je samo zato što to ne podnosi. 

5. Rak i Strijelac 

Rak voli ono što voli i ne pokušava često nove stvari. Ponekad može biti nesiguran i nametljiv, ali to je obično samo zato što se tako osjeća ugodnije. Strijelac ne može podnijeti ovu stranu Raka. On se jako trudi da se zabavi s prijateljima i ne voli biti vezan za nekoga, dok je kod Raka obrnuto. 

4 najmoćnija znaka horoskopa
4 najmoćnija znaka horoskopa

6. Vaga i Škorpion

Vaga ulaže mnogo truda u stvaranje poštenog, uravnoteženog života, što znači da se mora odvojiti od svega zbog čega bi mogla izgledati agresivno ili nestabilno. Uz svu tu kontrolu, Vaga se želi kloniti ljudi poput Škorpiona, koji se ne slažu ni s čim u što vjeruje. Škorpion je više tip 'oko za oko' nego za mir i poštenje, što Vagi može biti jako zastrašujuće, piše YourTango.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'