Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ovog vikenda kreće velika rasprodaja knjiga u Tvornici

Ovog vikenda kreće velika rasprodaja knjiga u Tvornici
2

Više stotina naslova sniženih i do 90%, moći će se kupiti na velikoj rasprodaji knjiga koja će se održati od nedjelje do srijede u zagrebačkoj Tvornici kulture

Više stotina Profilovih naslova, sniženih i do 90 posto, moći će se kupiti na velikoj rasprodaji knjiga koja će se održati od 26. do 29. travnja, od nedjelje do srijede u Tvornici kulture, u Šubićevoj 2. Radno vrijeme je od 9 do 20 sati, a ljubitelji knjiga moći će nabaviti sjajne naslove već od 9 kuna. Među brojnim su naslovima i oni koji se trenutačno nalaze na vrhovima top-ljestvica najprodavanijih knjiga, ali i knjige koji su već godinama među najtraženijim Profilovim naslovima. Donosimo izbor nekih od tih naslova kako biste se na vrijeme pripremili. 

KNJIGE S VRHOVA TOP-LJESTVICA 
Prijelomna studija Thomasa Pikettyja "Kapital u dvadeset prvom stoljeću", bez ikakve sumnje najiščekivaniji prijevod godine i naslov koji već mjesecima ne silazi s vrha top-ljestvica najprodavanijih knjiga, koštat će 199 kuna. Redovna cijena knjige iznosi 299 kuna. Ferran Adrià jedan je od najboljih chefova na svijetu, a njegova kuharica "Obiteljski ručak", namijenjena svima koji za malo novca žele skuhati odličan obrok, također će biti snižena za čak 100 kuna, odnosno, cijena će joj biti 199 kuna. 

Ljubavna priča koja je oduševila milijune diljem svijeta, "Poslije svega" Anne Todd, sa 119 kuna bit će snižena na 79 kuna. Ljubitelji kvalitetne kriminalističke proze doći će na svoje i s romanom "Kuća svile" Anthonyja Horowitza, koji će biti snižen na 49 kuna.

Cijena publicističkog bestselera "Zelot" Reze Aslana, kontroverzna priča o životu Isusa Krista, iznosit će 49 kuna, a za "Timi promašaj", prvi dio bestseler serijala za djecu Stephana Pastisa, izdvojit ćete 59 kuna, umjesto knjižarske cijene od 79 kuna.

Među brojnim naslovima jest i "Mjesto zvano Ovdje", omiljene autorice ljubavnih romana Cecelije Ahern, koji će se moći nabaviti za 29 kuna. Redovna je cijena romana za 90 kuna veća. 

NAJVEĆI POPUSTI 
"Svijet životinja" Charlotte Uhlenbroek predstavlja očaravajuće istraživanje životinja i načina na koji se ponašaju. Ova opsežna knjiga, raskošno ilustrirana nevjerojatnim fotografijama, priča priče o stotinama različitih vrsta – sisavcima, pticama, gmazovima, vodozemcima, ribama i beskralježnjacima. Ovu ćete knjigu tijekom rasprodaje moći kupiti s doista velikim popustom i koštat će samo 129 kuna. Njezina je redovna cijena 756 kuna. 

KNJIGE OMILJENIH AUTORA ZA 9, 19 i 29 KUNA
Cijene ljubavnih bestseler romana "Njeno ime: Aylin" Ayse Kulin, "Gospa od Badema" Marine Fiorato i "Nevjesta obitelji Borgia" Jeanne Kalogridis, više naslova Nore Roberts tijekom rasprodaje koštat će 9 kuna, baš kao i odlični krimići: "Izdajnik po našem ukusu" Johna le Carréa, "Kraj igre" Iana Rankina, "Levijatan" Borisa Akunina i "Svjetionik" P.D. James. Ljubitelji humorističnih romana doći će na svoje sa "Sjajnim zeznutim godinama" Michala Vieweigha za koji će također izdvojiti 9 kuna.  

Naravno, ovo je tek malen dio onoga što vas čeka. Snižene će biti i cijene kuharica, domaće proze, literature za samopomoć, brojnih proznih i publicističkih naslova… Zato, dođite i pronađite savršene knjige za sebe i one koje volite!


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Čudesna Dejana nema ruke, ali je položila vozački: 'Ja sam majka i sportašica, mogu sve!'
NEVJEROJATNA SNAGA VOLJE

Čudesna Dejana nema ruke, ali je položila vozački: 'Ja sam majka i sportašica, mogu sve!'

Dejana Bačko nevjerojatna je žena, koja je usprkos invaliditetu ostvarila sve u životu. Za svakodnevne zadatke koristi noge i ništa je ne može zaustaviti

3 najčarobnija znaka Zodijaka
DIVNA BIĆA

3 najčarobnija znaka Zodijaka

Jedni su duboko empatične i brižne duše. Drugi posjeduju urođenu sposobnost da vide izvan površine i uđu u skrivena područja podsvijesti, a treći su poznati po svojoj intenzivnoj strasti i magnetskoj privlačnosti
Evo koliko dugo biste trebali sjediti na WC-u - tvrdi stručnjak
PRAVILAN NAČIN

Evo koliko dugo biste trebali sjediti na WC-u - tvrdi stručnjak

Stolici je potrebno vrijeme da se pomakne u ispravan položaj kako bi sišla kroz analni kanal, zbog čega ne biste trebali pokušavati na silu. Ako ne uspijete, ustanite i prošetajte