Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
10 komentara

Ovogodišnji trendovi: Piercing na ušima u svim varijantama

Efekt zmije označava dva piercinga jedan do drugog, a nakit može biti sličan ili potpuno različit. Izgleda sjajno ako se na ušnoj resici stavi jedna viseća naušnica i jedna manja

10 komentara

Školjka

Uška se zbog njezinog karakterističnog reljefa naziva i ušna školjka. Osnovu reljefa oblikuje hrskavica uške obložena kožom. Piercing u obliku obruča s privjeskom na tom mjestu je svakako jedan od trendova koji će obilježiti ovu godinu. Najbolje ju je probušiti nakon ljeta kako bi se izbjegla iritacija i naticanje, a naušnica se može mijenjati nakon šest mjeseci. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Design Jewellery Destination (@astridandmiyu)

Efekt zmije

Ovaj je stil piercinga označava dva piercinga jedan do drugog, a nakit može biti sličan ili potpuno različit. Izgleda sjajno ako se na ušnoj resici stavi jedna viseća naušnica i jedna manja. Međutim, bušenje dvije rupice jedna do druge u isto vrijeme može lako izazvati veću oteklinu. Preporučuje se upotreba fiziološke otopine i izbjegavanje spavanja na toj strani nekoliko tjedana. 

Ako već imate jednu rupicu, lako možete probušiti drugu pored kako bi dobili zmija efekt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Studs (@studs)

Tragus

Deblji dio hrskavice na sredini ušne školjke oduvijek je popularan za nošenje piercinga. Odličan je za stavljanje suptilnog nakita. Blizu je lica pa nije toliko uočljivo. Kao i kod svih piercinga hrskavice, i ovom mjestu  treba do godinu dana da se potpuno oporavi. Čistite fiziološkom otopinom dva puta dnevno i držite ruke podalje kako bi se lakše oporavilo. 

Jedna od dobrih strana ovakvog piercinga je da izgleda dobro i ako imate piercinge na drugim dijelovima uha te ne izgleda pretjerano. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Body Piercer/Life Coach (@colin_o)

Daith 

Ovo je mjesto ravno iznad tragusa. To je piercing koji prolazi kroz unutarnji preklop hrskavice na uhu. Dobar je zbog svestranosti jer se može skidati i stavljati s obzirom na izbor nakita na ostalim dijelovima uha. Za lakše zacjeljivanje i čišćenje dobro je izabrati komad nakita u obliku tankog obruča. Važno je da je lagan jer pretežak može izazvati komplikacije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Design Jewellery Destination (@astridandmiyu)

Floating Cartilage

Označava postavljanje nakita na unutarnji stranu gornje hrskavice koja je ravna. Odlično je mjesto za sitan nakit, pogotovo ako zagovarate minimalistički stil. Možete se igrati s položajem naušnica unutar uške te raznim oblicima i materijalima, od kristalnih do zlatnih i srebrnih naušnica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli STONE AND STRAND (@stoneandstrand)

Nizanje na ušnoj resici

Ako vas je strah bušiti hrskavicu, svejedno možete stvoriti jači efekt s puno nakita i to ako nanižete više naušnica na ušnu resicu. Možete napraviti umjeren raspored naušnica, ali i gusto nanizan, ovisno o stilu koji preferirate, piše MSN.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli STONE AND STRAND (@stoneandstrand)

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message