Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Ovogodišnji trendovi: Piercing na ušima u svim varijantama

Efekt zmije označava dva piercinga jedan do drugog, a nakit može biti sličan ili potpuno različit. Izgleda sjajno ako se na ušnoj resici stavi jedna viseća naušnica i jedna manja

VIDEO

Školjka

Uška se zbog njezinog karakterističnog reljefa naziva i ušna školjka. Osnovu reljefa oblikuje hrskavica uške obložena kožom. Piercing u obliku obruča s privjeskom na tom mjestu je svakako jedan od trendova koji će obilježiti ovu godinu. Najbolje ju je probušiti nakon ljeta kako bi se izbjegla iritacija i naticanje, a naušnica se može mijenjati nakon šest mjeseci. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Design Jewellery Destination (@astridandmiyu)

Efekt zmije

Ovaj je stil piercinga označava dva piercinga jedan do drugog, a nakit može biti sličan ili potpuno različit. Izgleda sjajno ako se na ušnoj resici stavi jedna viseća naušnica i jedna manja. Međutim, bušenje dvije rupice jedna do druge u isto vrijeme može lako izazvati veću oteklinu. Preporučuje se upotreba fiziološke otopine i izbjegavanje spavanja na toj strani nekoliko tjedana. 

Ako već imate jednu rupicu, lako možete probušiti drugu pored kako bi dobili zmija efekt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Studs (@studs)

Tragus

Deblji dio hrskavice na sredini ušne školjke oduvijek je popularan za nošenje piercinga. Odličan je za stavljanje suptilnog nakita. Blizu je lica pa nije toliko uočljivo. Kao i kod svih piercinga hrskavice, i ovom mjestu  treba do godinu dana da se potpuno oporavi. Čistite fiziološkom otopinom dva puta dnevno i držite ruke podalje kako bi se lakše oporavilo. 

Jedna od dobrih strana ovakvog piercinga je da izgleda dobro i ako imate piercinge na drugim dijelovima uha te ne izgleda pretjerano. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Body Piercer/Life Coach (@colin_o)

Daith 

Ovo je mjesto ravno iznad tragusa. To je piercing koji prolazi kroz unutarnji preklop hrskavice na uhu. Dobar je zbog svestranosti jer se može skidati i stavljati s obzirom na izbor nakita na ostalim dijelovima uha. Za lakše zacjeljivanje i čišćenje dobro je izabrati komad nakita u obliku tankog obruča. Važno je da je lagan jer pretežak može izazvati komplikacije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Design Jewellery Destination (@astridandmiyu)

Floating Cartilage

Označava postavljanje nakita na unutarnji stranu gornje hrskavice koja je ravna. Odlično je mjesto za sitan nakit, pogotovo ako zagovarate minimalistički stil. Možete se igrati s položajem naušnica unutar uške te raznim oblicima i materijalima, od kristalnih do zlatnih i srebrnih naušnica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli STONE AND STRAND (@stoneandstrand)

Nizanje na ušnoj resici

Ako vas je strah bušiti hrskavicu, svejedno možete stvoriti jači efekt s puno nakita i to ako nanižete više naušnica na ušnu resicu. Možete napraviti umjeren raspored naušnica, ali i gusto nanizan, ovisno o stilu koji preferirate, piše MSN.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli STONE AND STRAND (@stoneandstrand)

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:25

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa