Lifestyle

Komentari 4

Pahuljice od papira: Podići će božićni duh i lako ih je napraviti

Pahuljice od papira: Podići će božićni duh i lako ih je napraviti

Ako ih nikada niste radili, njihova izrada je lakša nego što to možda mislite. Također, mogućnosti su neograničene - od kvadrata do trokutića. Ako se malo potrudite, možete dobiti čarobne oblike

Pahulje od papira jedan su od božićnih ukrasa koji vrlo lako možete napraviti, a oni će savršeno unijeti malo božićnog duha u vaš dom. Većina nas ih je radila u djetinjstvu i pri tom se odlično zabavljala. Sada ih možete iskoristiti kao zabavnu aktivnost sa svojom djecom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ako ih pak nikad niste radili, njihova izrada je lakša nego što to možda mislite. Također, mogućnosti su neograničene - od kvadrata do trokutića. Ako se malo potrudite, možete dobiti čarobne oblike. Sve što vam treba je papir, škare i olovka. 

Upute:

Papir presavinite u obliku trokuta, odrežete višak i potom jednu stranicu trokuta presavijete do ruba spajanja tako da vrh viri i isto ponovite s drugom stranicom. Vrhove koje vire odrežete tako da dobijete ravnu liniju. Nakon toga izrežete s gornje strane nepravilan trokut, a s bočne strane trokute različitih veličina.

Na presavijeni trokut možete nacrtati oblik koji želite dobiti. Eksperimentirajte s različitim oblicima, veličinama i stilovima kako biste stvorili različite dizajne i uzorke. Zabavite se!

U videu pogledajte još primjera:

Najčitaniji članci