Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
79 komentara

Pijan sam se poseksao s kćeri partnerice: Bio sam joj prvi...

Muškarac ulovljen u mrežu laži i prevara napravio je nezamislivo. Spavao je s kćeri svoje partnerice, koja mu je otkrila da zna puno više o njegovoj vezi, nego on sam. Posljedice su dramatične....

Foto: Dreamstime
79 komentara

Muškarac, u oblaku alkohola, pokleknuo je sirovim strastima i završio u krevetu s kćeri svoje partnerice. Događaji koji su slijedili su ga doveli do velikog problema, koji je odlučio podijeliti na portalu The Sun te potražiti pomoć njihove kolumnistice Dear Deidre

Draga Deidre,

Pijan sam se upustio u seksualnu avanturu s kćeri moje partnerice, ali sljedeće jutro kad sam se probudio nisam se ničeg sjećao. U početku sam mislio da sam sa svojom partnericom. Ali nakon što sam se okrenuo oko sebe i vidio nepoznatu odjeću i stvari oko sebe, shvatio sam da nešto nije u redu, da nisam tamo gdje bih trebao biti.

Moja partnerica ima 37 godina, a ja 38. Zajedno smo četiri godine. Ona ima 18-godišnju kći, i kad sam shvatio s kim sam proveo noć, grč me ulovio u želucu i nikako nisam mogao prihvatiti činjenicu da sam se probudio u spavaćoj sobi njezine kćeri.

Ležao sam u krevetu kad je ušla u sobu. Nešto je govorila, ali meni je šuštalo u ušima, nisam se mogao koncentrirati. Imao sam osjećaj kao da je netko usporio snimku koju gledam.

Izašao sam iz kreveta, ušao u kupaonicu i stao pred ogledao. Samo sam buljio u sebe. To je bio jako čudan osjećaj, kao da to nije moj odraz u ogledalu. 

Uzeo sam ručnik, omotao ga oko sebe i vratio sam se natrag u spavaću sobu. Želudac mi je bio u grču, osjećao sam se kao da ću se ispovraćati. Ona se nasmijala i rekla mi je kako joj je to bio prvi put i da joj je bilo fantastično, sto puta bolje nego što je ikad zamišljala.

Preklinjao sam ju da se makne, ali ona mi se objesila oko vrata i tiho ponavljala da ju samo držim. Popustio sam i zagrlio ju. Ne znam što mi je bilo, ali na kraju smo se još jednom poseksali. 

I bilo je fantastično.

Ležali smo u krevetu nakon seksa kad mi je rekla da me njezina mama vara svaki put kad ode na poslovni put. Nisam mogao vjerovati svojim ušima. Cijela ova situacija je bila nezamisliva.

Kasnije tog dana moja partnerica se vratila s poslovnog puta, ali čim je ušla u kuću kao da je osjetila da nešto nije u redu. I nije bilo. 

Pitao sam ju što se događa i ona mi je priznala da spava s drugim muškarcima i napomenula da se mi nikad nismo formalno vezali jedno za drugo niti spominjali ekskluzivnost.

Rekao sam joj da sam proveo noć s njezinom kćeri.

Moja partnerica je poludjela i posvađala se sa svojom kćeri. pokupila je svoje stvari i otišla. Da li da se nastavim viđati s njezinom kćeri?

Couple kissing | Autor:                Foto:

Deidre odgovara:

Definitivno bih rekla da je to loša ideja. 

Ako živiš u Engleskoj ili Walesu tehnički seks s kćeri tvoje partnerice nije protuzakonit - osim u slučaju da si ju formalno posvojio. 

Ali ti si očinska figura toj djevojci, koja je u svakom smislu riječi tvoja pokćerka od njezine četrnaeste godine. U slučaju da živite u Škotskoj, seks s njom bi bio protuzakonit.

Gdje je njezin biološki otac?

Ako nemaju kontakt, ona sigurno osjeća posljedice toga što ne želi imati veze s njom, ali to je nešto što ona mora riješiti uz pomoć mame i/ili psihologa. 

Najbolje bi bilo da razgovaraš s njom i da ju potakneš da više izlazi, druži se i upoznaje nove ljude... i možda pronađe dečka njezinih godina. 

 

VIDI OVO: Od sada se možeš seksati za vrijeme menstruacije!

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message