Obavijesti

Lifestyle

Komentari 57

'Plastik-fantastik': 10 razloga zašto Barbie bolje živi nego vi

'Plastik-fantastik': 10 razloga zašto Barbie bolje živi nego vi
1

Koliko god izgledala plastično, ona je na svom Instagramu potpuno autentična. Ima gomilu moderne odjeće, putuje svijetom, ali i pametno bira "hashtagove"

VIDEO

Društvene mreže odličan su alat za komunikaciju s prijateljima i bližnjima, ali nekako je sve manje to razlog njihova korištenja, a više objavljivanje fotografija prema kojima svi vode idiličan život. Zavodljive poze, pomno izabrani kadrovi, savršene šminka i frizura, filteri - nema razloga da 'fotke' ne ispadnu očaravajuće. 

Međutim, profil lutkice Barbie u posljednje vrijeme ozbiljno ugrožava statuse dežurnih ljepotica. Zašto? Njezin je život još ispunjeniji od toga. Ona jest plastična i nestvarna, njezine mjere nisu anatomski ispravne, ali svejedno je Hipster Barbie, poznata i kao Socality Barbie, postala internetski fenomen. Zašto? Evo deset uvjerljivih razloga koje je pobrojao Zap2it.

1. Ima najbolju odjeću

Ona u svome ormaru ima pregršt atraktivnih outfita, uz koje kombinira uvijek druge cipele. Prije svakog izlaska fotografira što će nositi kako bi sve vas učinila ljubomornima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Instagram

2. Potpuno je autentična

Ona želi da svi žive autentičnim životom kakav je njezin i rijetko koja objava nema upravo taj "hashtag". Samo je šteta što sva autentičnost pada u vodu s obzirom na to da joj na leđima piše "Made in China".

Instagram

3. Na planinarenju sprema organsku, svježe prženu kavu

Znate one prijenosne aparate za kavu za koje se pitate tko ih uopće nosi sa sobom u planine samo radi kave - pa postoje termosice?! E, pa sad znate odgovor.

Instagram

4. Uvijek je dobro informirana

Rijetko tko ima vremena uz jutarnju kavu čitati tradicionalne tiskane novine, ali Barbie si svakoga jutra priušti taj užitak. Trebali biste i vi.

Instagram

5. Tako je inovativna

Ozbiljno, zar još uvijek postavljate fotografije koje prate gravitaciju? Ona je došla do zaključka da će više "lajkova" dobiti okrene li "fotku" naopako. Prije no što odmahnete glavom, imajte u vidu da je ova njezina objava prikupila više od 6000 "lajkova", što vi sigurno niste uspjeli nikad.

Instagram

6. Jede sve što poželi, a svejedno je mršava

Kako joj uspijeva održavati savršenu liniju, a hvali se sladoledima i slasticama koje svakodnevno jede? Krajnje je vrijeme da pojačate dijetu.

Instagram

7. Uvijek je u središtu pustolovina

Što je to? Pa vi nemate vremena ni novca za krstarenje morem i vožnju kajakom jer imate posao, djecu, obveze... Njezin je život toliko zanimljiviji od vašega.

Instagram

8. Ona je svjetska putnica

Čini se kako svakoga dana Barbie objavljuje novi "post" iz zračne luke ili dok pakira kofere za putovanja. Mnogo je zaposlenija nego svi vi.

Instagram

9. Dobro bira "hashtagove"

Ona uvijek maksimalno privlači pozornost na svoj profil rabeći pametne "hashtagove" koji obično zauzimaju pet puta više mjesta nego cijeli "post".Ozbiljno, postoji li ograničenje koliko "hashtagova" smijete označiti u jednoj objavi? Ako i postoji, Barbie se tomu opasno suprotstavlja.   

Instagram

10. Spava u mreži između dviju planina

Zar još uvijek spavate u krevetu? Vrlo razočaravajuće.

Instagram
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi