Lifestyle

Komentari 16

Po njihovom ili nikako! Ova 4 horoskopska znaka ne vjeruju u kompromise u svojim vezama

Po njihovom ili nikako! Ova 4 horoskopska znaka ne vjeruju u kompromise u svojim vezama

Oni nisu ti koji lako odustaju iako znaju da se veza ne može u potpunosti razviti bez prilagodbe. No ovi znakovi vjeruju da pravljenje kompromisa znači gubitak kontrole u odnosima

Bik

Bikovi mogu biti prilično odlučni i nepokolebljivi, čak i kada su u pitanju njihove veze. Kompromis može biti prilično težak za njih. Bik jednostavno voli da se stvari razvijaju onako kako oni to žele. Često unaprijed nepokolebljivo ulaze u situacije. Njihova tvrdoglavost obično uzrokuje da njihovi partneri prekinu komunikaciju.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Lav

Sa svojim ponosom Lav je težak partner za traženje kompromisa i sklapanje dogovora. Imaju različite metode rješavanja situacija, a protivljenje tim načinima može učiniti da se osjećaju manje zadovoljnima.

Lavovima je zapravo teško dati prednost tuđim potrebama ispred vlastitih. Čvrsto vjeruju u ono što misle i učinit će sve kako bi nahranili i održali svoj preveliki ego.

POGLEDAJTE SPOJ NA SLIJEPO: NA GAY SPOJU ZAPJEVALI HIT MAJE ŠUPUT

Škorpion

Škorpioni imaju tendenciju držati se svojih odluka, čak i kada se radi o romantičnim vezama. Obično je njihova tvrdoglavost posljedica njihove potrebe za stabilnošću i fobije od promjena, zbog čega teže postižu dogovore i kompromise. Oni su nepokolebljivi i ne petljaju s mijenjanjem svojih ideala i procesa razmišljanja ni za koga. 

Vodenjak

Kao postojan horoskopski znak, Vodenjak sigurno može biti tvrdoglav. Vjeruju da je to što ostaju čvrsti ono što ih čini jačima i dominantnijima u vezama, a na taj način uspostavljaju kontrolu u svojoj zajednici ne vodeći računa o partnerovim potrebama.

Zbog nespremnosti da promijene svoj pristup, oni također djeluju hladno i arogantno u odnosima, piše Pinkvilla.

Najčitaniji članci