Lifestyle

Komentari 27

Pogledajte kako izgleda samo 18 dana nakon poroda: Mnogi smatraju da to nije normalno

Pogledajte kako izgleda samo 18 dana nakon poroda: Mnogi smatraju da to nije normalno

Mlada mama je priznala kako je zgodna i koliko je ponosna što 18 dana nakon poroda stane u svoju 'staru' odjeću. Brojni su rekli da nije normalno da se sve vrati u normalu tako brzo nakon poroda

Ovoj mami mnogi govore da je njezino tijelo dva tjedna nakon poroda 'nerealno'. Nova mama uzvratila je korisnicima društvenih mreža, koji su kritizirali njezin izgled malo više od dva tjedna nakon poroda komentirajući kako postavlja 'nerealan' standard kada je riječ o trudnoći, porodu i oporavku. Rekla im je kako svatko ima vrlo različito iskustvo.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovako izgleda 18 dana nakon poroda

 

 Aga Bordes podijelila je na TikToku video gdje hoda sa svojom bebom Biancom, odjevena u tajice i kratki top. Ovaj video nastao je dva tjedna nakon što je rodila.

U videu izjavljuje da je ona zgodna mama i dijeli koliko je ponosna što se još može stati u svoju 'staru' odjeću i osjeća se u formi. Njezina objava brzo je postala viralna, pregledana je više od 643.000 puta i skupila je preko 21.000 lajkova i tisuće komentara.

Brojni ljudi su iznenađeni snimkom tvrdeći da je 'nerealna' i da nije 'normalno da se sve vrati u normalu tako brzo nakon poroda'. 

Nakon reakcija koje je izazvala, Aga je odgovorila na neke od komentara, uzvraćajući im tvrdnjom da njezino tijelo jeste 'nestvarno', podsjećajući ih da je svatko drugačiji.

Složila se s još nekoliko komentatora da je to jednostavno jedno od raznih iskustava nakon poroda, u ovom slučaju njezino, i da iako izgleda sjajno, to ne znači da se 'sve vratilo u normalu', piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO: DOM DAVORA BRUKETE

Najčitaniji članci