Ponuda modernih podnih obloga u Dekora Dom | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Ponuda modernih podnih obloga u Dekora Dom

Ponuda modernih podnih obloga u Dekora Dom
8

Kada je riječ o unapređenju doma, izbor prave podne obloge može značajno utjecati na izgled, funkcionalnost i ugođaj prostora

VIDEO

Dekora Dom, lider u prodaji i ugradnji podnih obloga, nudi širok spektar modernih rješenja koja zadovoljavaju sve estetske i praktične potrebe kupaca. S ponudom koja uključuje sve od klasičnih parketa do suvremenih vinilnih i laminatnih podova, Dekora Dom stoji na raspolaganju za svaki projekt, bilo da renovirate stari prostor ili uređujete novi.

Raznovrsnost i kvaliteta podnih obloga

Dekora Dom nudi raznolik asortiman podnih obloga visoke kvalitete. Svaki kupac može pronaći idealno rješenje, prilagođeno vlastitim potrebama i željama. Od parketa poznatih po dugovječnosti i toploj, prirodnoj estetici, preko laminata koji nudi izdržljivost i jednostavno održavanje, do modernih vinilnih podova idealnih za prostore s visokom frekvencijom korištenja. Dekora Dom koristi materijale najviše kvalitete kako bi osigurali dugotrajnost i estetski ugodan izgled svakog prostora.

U Dekora Domu pronaći ćete raznolik asortiman podnih obloga visoke kvalitete, od klasičnog parketa do suvremenih vinilnih i laminatnih podova. Bez obzira renovirate li stari prostor ili uređujete novi, naš tim stručnjaka vam je na raspolaganju da vam pomogne pronaći savršeno rješenje za vaš interijer.

Savjeti stručnjaka za savršen izbor

Jedna od prednosti suradnje s Dekora Dom je pristup stručnom timu koji kupcima nudi savjete prilikom odabira idealne podne obloge. Stručnjaci u Dekora Domu su tu da vam pomognu shvatiti prednosti i nedostatke različitih materijala, što je posebno korisno u fazama planiranja i kupnje. Osim toga, pružaju informacije o najnovijim trendovima u svijetu podnih obloga, pomažući vam da vaš prostor bude ne samo funkcionalan, već i vizualno privlačan.

Izjava kupca:

"S Dekora Domom sam jako zadovoljan. Podne su obloge izvrsne kvalitete, a tim je bio profesionalan i posvećen svom poslu. Preporučujem Dekora Dom svim koji žele dobru i brzu usluge te lijepe i kvalitetne podne obloge." - Marko J., Rijeka

Ekološki prihvatljive opcije

Dekora Dom posvećen je održivosti, nudeći ekološke podne obloge koje smanjuju ekološki otisak vašeg doma. Sve više kupaca traži ekološki prihvatljive opcije, a Dekora Dom nudi proizvode koji su ne samo estetski privlačni već i dobri za naš planet. Bilo da se odlučite za bambus, reciklirani laminat ili ekološki prihvatljiv vinil, možete biti sigurni da vaš izbor doprinosi održivijem svijetu.

Dekora Dom, vaš pouzdani partner u svijetu podnih obloga, pruža širok raspon opcija koje odgovaraju svakom ukusu i zahtjevu. U našoj ponudi možete pronaći sljedeće vrste podnih obloga, svaka sa svojim jedinstvenim svojstvima i prednostima.

Parket

Tradicionalni izbor za mnoge domove, parket nudi klasičnu ljepotu i toplinu. Dostupan u različitim vrstama drva kao što su hrast, jasen i orah, parket je idealan za stvaranje elegantnog i ugodnog ambijenta. Njegova dugovječnost i mogućnost višekratnog brušenja čine ga izdržljivom investicijom koja se može prilagoditi promjenama u vašem dekoru.

Laminat

Za one koji traže otpornost i jednostavno održavanje, laminat je savršen izbor. S naprednom tehnologijom proizvodnje, laminatne podne obloge mogu imitirati izgled drva, kamena ili keramike, ali po mnogo pristupačnijim cijenama. Laminat je otporan na ogrebotine i udarce, što ga čini idealnim za domove s djecom ili kućnim ljubimcima.

Vinil

Vinilne su podne obloge iznimno prilagodljive i dostupne u širokom spektru boja i uzoraka. Izuzetno su otporne na vlagu, što ih čini idealnim odabirom za kuhinje, kupaonice i podrume. Osim toga, vinil je mekši pod nogama u odnosu na druge tvrde podne obloge, pružajući dodatnu udobnost i smanjenje buke.

Kontaktirajte nas!

Bilo da tražite klasičnu eleganciju, modernu funkcionalnost ili ekološki prihvatljivu opciju, Dekora Dom nudi savršene podne obloge za vaš dom. Posjetite nas i otkrijte kako kvaliteta podnih obloga može transformirati vaš prostor u toplo i ugodno okruženje.

Za dodatne informacije ili savjete, posjetite nas u našim poslovnicama u Buzetu, Puli ili Rijeci, gdje vam stojimo na raspolaganju pri odabiru idealne podne obloge za vaš prostor.

Posjetite našu web stranicu i pogledajte bogatu ponudu podnih obloga.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'
VIDEO: NEUGODA ZVANA IMPETIGO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'

Riječ je o infekciji bakterijama Staphylococcus. Zovu ih 'slatke kraste' ili impetigo. Ova infekcija češća je kod male djece ili one oslabjelog imuniteta, no može se javiti i kod odraslih
Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'
STRUČNJAK: SVE JE VIŠE SLUČAJEVA

Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'

Čitateljica iz Zadra tvrdi kako su je u jednom zagrebačkom hotelu potpuno izgrizle stjenice. Iz hotela tvrde da su zvali firmu za dezinsekciju i deratizaciju te da nije uočena infestacija stjenicama