Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Posjetitelji su odabrali deset najboljih restorana u Prištini

Posjetitelji su odabrali deset najboljih restorana u Prištini
1

Donosimo vam popis deset restorana u Prištini koji su na stranici Trip Advisor, gdje gosti sami ocjenjuju turističke usluge i ponude, osvojili najviše ocjene posjetitelja

VIDEO

1. Sen5es

Talijanski restoran koji se nalazi na adresi Ahmet Krasniqi, Lagjja Arberia dobio je najviše ocjene za hranu, atmosferu te omjer cijene i kvalitete. Sen5es je otvoren svaki dan od 7 do 24 sata, a tamo možete pojesti vrhunsku pizzu kao i rižoto od morskih dagnji. 

2. Liburnija

U Ulici Mete Bajraktarija nalazi se restoran Liburnija koji se smjestio na drugo mjesto liste. Liburnija posjetiteljima nudi bogat izbor lokalne balkanske i mediteranske kuhinje, a većina gostiju je oduševljena uslugom i hranom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Radno vrijeme restorana od ponedjeljka do subote je od 8 do 23 sata, a nedjeljom od 12 do 23. 

3. Princessa Gresa

Svi koji se zažele međunarodne kuhinje trebali bi se uputiti u restoran Princessa Gresa u Ulici Fehmija Aganija. Gosti su oduševljeni mesnim i ribljim jelima kao i izvrsnom atmosferom i vrhunskom uslugom. 

Restoran je otvoren svakog dana od 10.30 do 23 sata.

4. Country House

U restoranu Country House možete kušati albansku kuhinju, a oni koji su već bili tamo hvale kvalitetu i okus mesnih jela. No, ako se uputite u ovaj restoran oboružajte se strpljenjem, jer se mnogi žale na sporu uslugu i premali broj konobara. 

Restoran Country House smješten je osam kilometara od centra Prištine u selu Bernica E Eperme. Radno vrijeme od utorka do nedjelje je od 10 do 23 sata, a ponedjeljkom od 13 do 23 sata.

5. Sabaja Dr's Beer House

Restoran Sabaja Dr's Beer House u Ulici Tirana goste je osvojio jedinstvenom recepturom mesa s roštilja i ponudom piva iz Amerike, Belgije i Velike Britanije. 

Radno vrijeme je svakog dana od 8 sati do ponoći.

6. Gagi

Restoran Gagi biser je mediteranske kuhinje u Prištini. Osim odlične hrane, posjetitelji jako hvale i kvalitetu usluge u Gagiju. 

Restoran se nalazi u Ulici Fehmija Aganija i otvoren je svakog dana od 7 do 23 sata.

7. Pinocchio

Gosti su oduševljeni svježom hranom i vrhunskim osobljem te uslugom u restoranu Pinocchio koji se nalazi na brdu iznad grada odakle se pruža predivan pogled na grad. 

Lokal se nalazi u Ulici 24. svibnja.

8. Taverna Ner'Re

Još jedan restoran koji nudi izuzetne specijalitete albanske, mediteranske i istočno-europske kuhinje je Taverna Ner'Re u Ulici Fehmija Aganija.  

9. Ciao

Ljubitelji jednostavne, ali bogate srbijanske kuhinje ne smiju zaobići restoran Ciao u kojem se gostima najviše sviđaju velike porcije i kvaliteta hrane te domaća rakija. 

Restoran je smješten malo izvan grada u srpskom naselju Čaglavica.

10. Tiffany 

U Tiffanyju nema menija već možete naručiti samo ono što je u ponudi, no gosti koji su posjetili restoran u svojim komentarima kažu da je to dobra stvar i da nećete zažaliti. Restoran poslužuje tradicionalnu albansku hranu, a smješten je u Ulici Fehmija Aganija.

Saznajte više o direktnim letovima za Prištinu iz Zagreba, Splita, Pule i Zadra.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku
Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje