Lifestyle

Komentari 53

'Poslala sam mužu gole fotke - pitao me koji me madež brine'

'Poslala sam mužu gole fotke -  pitao me koji me madež brine'

Ova godina bila je osobito izazovna za brojne bračne parove - ponajviše zbog karantena i rada od kuće te provođenje puno više vremena zajedno. Najbolje ispovijesti parova na Twitteru o braku nasmijat će vas do suza

Zbog cijele situacije s pandemijom, karantenom i socijalnom distancom mnogi brakovi su stavljeni na kušnju. Nije ni čudo da je u posljednjih pet mjeseci u SAD-u zabilježen 34-postotni rast prodaje brakorazvodnih ugovora između mladenaca, a porast zahtjeva za razvod očit je i globalno. No humora na Twitteru oko takvih stvari ne nedostaje pa su mnogi objavljivali svoje najsmješnije scene koje su im se nedavno dogodile.

POGLEDAJTE VIDEO:

1. Moja žena jedan dan nije ništa naručila preko Amazona pa nam je jučer poštar kucao na vrata da vidi jesmo li dobro.

2. Kada sam išao na drugi spoj s mužem kojeg sam upoznala u New Yorku, išli smo na party pa smo onda završili u McDonald's-u oko 03:00 ujutro. Tada mi je preko stola uhvatio ruku, pogledao me i rekao: 'Ja mrzim ovo. Ja želim ići u krevet u 21:00. Ne očekuj ovo više od mene.'

3. #Karantena tjedan treći. Moja žena počela je raditi baby shower (darivanje djeteta prije nego se rodi) za ptice koje imaju gnijezdo u našem dvorištu. Pošaljite pomoć.

4. Moja žena me pitala ima li nekakvu 'iritirajuću' naviku i onda se užasno iživcirala tijekom moje power point prezentacije.

5. Ja sam prehlađen i stvarno je loše, ali moja žena ima supruga s prehladom što je još gore od toga.

6. Izlasci: Jedva čekam da te ponovno vidim
Brak: Dio tvog koljena bio je na mojoj strani kreveta prošlu večer

7. (Pričam na mobitel sa svojom mamom)
Ja: I koja je tvoja tajna za 55 godina braka? 
Mama: Mi se nismo nikad međusobno mrzili istog dana

8. Zaboravio sam iskoristiti kupon koji mi je žena dala pa sad nisam siguran trebam li ići doma, nestati ili početi novi život ispočetka.

9. Poslala sam svom suprugu gole fotografije, a on me pitao koji madež me brine.

10. U svoje 34 godine naučio sam jednu vrlo važnu lekciju koju ću vama reći. Ona može jesti vaš pomfrit, ali vi ne smijete jesti njen.

Najčitaniji članci