Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
članak

Povrće u woku: Ukusno, lagano i zdravo jelo - brzo je gotovo

Pirjajte na ulju s razmakom između dodavanja namirnica od dvije minute, od najkrupnijeg i najtvrđeg prema mekšem i manjim komadima. Na polovini pirjanja dodajte sol i ostale začine

Komentari 14 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Od najstarijeg
  • Od najnovijeg
  • Avatar Deleted user
    Deleted user

    Od kad kuham, uvijek kuham u woku. Ne postoji nista bolje! :)

    10 Subota, 18.03.2017. u 11:57
    • Default avatar - believe000

      believe000: Imam wok al ga još nisam isprobala. Zar to nije kao i da u obicnoj tavi pripremis?

      Odgovori Subota, 18.03.2017. u 12:42
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Probaj pa ces vidjeti razliku,..prije uporabe wok zagrij na najvisoj tepmeraturi s uljem unutra, dobro naulji citavu unutrasnju povrsinu i obrisi kuhinjskim papirom, savjetujem sta mi je savjetovano! :) Ja ti inace u Woku sve spreman, i pecen i przim ...prikaži još! i kuham, brze je, manje ulja je potrebno ( sta opet ovisi i od kvalitete woka), brze bude gotovo i ukusnije je! :)

      Odgovori Subota, 18.03.2017. u 12:53
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Jo melC ali ja kad god pravim u wok-u stojim uz to i prčkam i pazim da ne izgori..rekla sam si neću više..😣možda nije dobar

      Odgovori Subota, 18.03.2017. u 13:27
    • Avatar Anna_9

      Anna_9: Slazem se :) obozavam spremati hranu u woku. Ne možes faliti s tim. Za svaka nepca je :D

      Odgovori Subota, 18.03.2017. u 13:30
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Eho, jos mi nikada nista nije izgorilo u woku, jednom sam cak izasla iz stana i zalupila vratima a kljucevi ostali unutra a blindirana vrata ( ajme..),..pa dok su dosli ovi "legalni bravari" trebalo je neko vrijeme...gulas mi se prekuhao ...prikaži još! bar jedno sat/sat i pol...mislila sam da ce biti katastrofa kad sam usla u kuhinju, al nista se nije dogodilo ( sreca moja sto je bio poklopljen). Tada sam koristila od Tefala elektricni a sada sam prije nekog vremena kupila od inox-a jer stvarno za sve ga koristim, skoro da caj u njemu ne kuham tako da mi nije zao! :D

      Odgovori Subota, 18.03.2017. u 14:39
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: hahaha, evo ocu, cim obisis macku o'rep! :D ;)

      Odgovori Subota, 18.03.2017. u 15:09
    • Default avatar - believe000

      believe000: Probat cu, hvala na savjetu melC.

      Odgovori Subota, 18.03.2017. u 15:17
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Onda moj nevalja ništ..sve se zalijepilo za njega..:-

      Odgovori Subota, 18.03.2017. u 16:20
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Tnx :)

      Odgovori Subota, 18.03.2017. u 16:20
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: vok je najbolje oprati ručno, duže će trajati i treba ga namazati uljem.. i tako uvijek ... brže se pripremi jelo...

      Odgovori Subota, 18.03.2017. u 20:23
  • Avatar napoleonovsin77
    napoleonovsin77

    mljacccccccccccc ogladnio sam,jako zdravo

    2 Subota, 18.03.2017. u 11:10
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: i ja, volim povrće i redovito ga spremam.)brokula , cvjetača , mrkva , poriluk, mljac

      Odgovori Subota, 18.03.2017. u 11:27
    • Avatar napoleonovsin77

      napoleonovsin77: i ja isto bare ja cui danas tijesto s povrćem kapula špinat mrkva, papika,

      Odgovori Subota, 18.03.2017. u 11:28
  • Ne slažeš se? Komentiraj!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Message