Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
38 komentara

Povuci, potegni... Liječnici mu 'lasom' izvukli dildo od 58 cm

Nakon iznenađujućeg otkrića na rendgenu, doktori su morali osmisliti potpuno novi instrument pomoću kojeg bi iz crijeva čovjeka izvukli veliki silikonski objekt, koji im je zbog glatkoće 'bježao'

38 komentara

Neimenovani muškarac (31) se pojavio na hitnom prijemu u bolnici u Italiji s 58 centimetara dugim umjetnim penisom u svojim crijevima. Muškarac se crvenog lica pojavio u bolnici nakon što je 24 sata pokušavao sam riješiti problem.

Rekao je liječnicima da pati od blagih bolova u trbuhu, a da je osim toga sasvim u redu. Rendgen je pokazao "dugo i veliko" strano tijelo u njegovom debelom crijevu, piše britanski Sun.

Liječnici u Velikoj Metropolitanskoj bolnici ASST u Niguardi, u Italiji, pokušali su ukloniti "dugo i veliko strano tijelo", za koje se ispostavilo da je umjetni penis, pomoću standardnih tehnika, gdje se umetne cijev i uređaj za zahvaćanje u debelo crijevo te izvuče objekt iz tijela.

Foto: BMJ Case Reports

Ali zbog "glatkoće i veličine predmeta" nijedno od postojećih medicinskih alata nije bilo dovoljno veliko za izvlačenje seksualne igračke.

Klasični uređaji koji su se uspjeli uhvatiti za igračku su bili previše labavi ili nisu imali domet kako bi zahvatili tako veliko strano tijelo, napisali su liječnici u izvješću o slučaju.

Tražeći način kako ukloniti umjetni penis liječnici su izumili novi alat, koji je pomoću duže medicinske žice obuhvatio umjetni penis kako bi ga izvukli.

Svijenu žicu su provukli kroz kateter kako bi napravili omču pomoću koje će zahvatiti umjetni penis. Uspjeli su umetnuti kateter u debelo crijevo i doći do seksualne igračke.

Potom su žicu stegnuli oko umjetnog penisa, poput lasa, i stezali ju sve dok liječnici nisu imali dovoljno čvrst zahvat da bi ga izvukli.

Muškarac je isti dan pušten iz bolnice bez ikakvih posljedica. 

PRAVILNA UPOTREBA Znate li kako koristiti kondom? Ovo je jako opasno raditi s njim

- Naš novi uređaj se pokazao jačim od klasičnih instrumenata koje koristimo za izvlačenje polipa i zahvaljujući njemu smo uspjeli zahvatiti i izvući veće strano tijelo iz pacijenta - napisao je doktor Lorenzo Dioscoridi u izvještaju za Britanski medicinski časopis. 

- Po našem mišljenju, ova nova tehnika je jednostavna i može se koristiti kod većine endoskopija, a mi predlažemo da je se prizna kao važeću opciju za uklanjanje velikih stranih tijela iz debelog crijeva i rektuma kada standardni endoskopski uređaji ne uspiju u ekstrakciji stranog tijela - zaključuje Dioscoridi.

VIDI OVO! Što vaš WC papir govori o vama?

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message