Obavijesti

Lifestyle

Komentari 146

'Pozvala me na seks u kostimu, ali bilo je to previše i za mene'

'Pozvala me na seks u kostimu, ali bilo je to previše i za mene'
1

Ono što je vidio kada je došao pred njezin stan bilo je ono što ni u ludilu nije mogao zamisliti. A zamišljao je domine, školarke, medicinske sestre, pa čak i aliene...

VIDEO

Svoju neobičnu seks avanturu Skip Johnson ispričao je za portal YourTango. Njegova tadašnja djevojka s kojom nije bio ozbiljno u vezi jedan dan pozvala ga je na "role-playing" seks. Zanimalo ga je što je smislila ali nije ni u najluđim snovima mogao zamisliti da će ga dočekati upravo u tom kostimu.

Prenosimo njegovu ispovijest.

"Imao sam 22 godine i taman sam bio završio faks. Radio sam grozan posao, živio u rupi na Lower East Sideu s cimerom na Wall Streetu koji nikad nije bio doma. Moj život je bio dosadan. Jedina zanimljiva točka bile su djevojke jer mi je moj lijeni lifestyle dozvoljavao da uložim puno truda u zavođenje. Bio sam poprilično uspješan u tome i nisam razmišljao o ozbiljnoj vezi. Živio sam san mnogih muškaraca. 

Jedne večeri spetljao sam se s curom iz Kine, imena Tanya. Imala je vrlo slatko lice i velike grudi koje je isticala - doslovno su iskakale iz svake majice ili haljine. Bila je malo površna i nismo bili toliko zainteresirani jedno za drugo. To je bila baš "casual" veza, izgovor za dobar i redovit seks, s nekoliko dosadnih spojeva tu i tamo kako bi opravdali ono što radimo. 

Jednog popodneva sjedio sam u svom njujorškom apartmanu i dosađivao se kada me Tanya nazvala. Mogao sam zaključiti da je poprilično napaljena, ali ja nisam bio baš zainteresiran. Imao sam planove - upravo sam otvorio vrećicu čipsa, izvukao sam svoju omiljenu seriju s Netflixa i planirao sam jednostavno odmarati. 

Počeo sam se izvlačiti i mogla je zaključiti da nisam baš za to. Nije prihvaćala "ne" za odgovor i na kraju mi je rekla: 
"Ok, ali ako se predomisliš, ja sam već u mom kostimu". 
U tvom kostimu?, pitao sam. Spustila je slušalicu. 

Sjedio sam i razmišljao...kostim? ... ali nisam je planirao nazvati nazad. Počeo sam jesti svoj čips i gledati televiziju. Ali nisam si to mogao izbiti iz glave. Kostim? Kakav kostim?

Pauzirao sam seriju i počeo razmišljati. Ako odlučim ići moram naći traperice, sunčane naočale i sjesti na podzemnu da bih došao do nje. Ali što je dovraga njezin kostim? Katolička školarka? Domina? Instruktorica joge iz 80-ih? Moj mozak je bio zauzet mogućnostima. Možda medicinska sestra? Počeo sam se znojiti samo razmišljajući o tome. 

Trebalo mi je vrlo malo da mi se digne, baš jako, i čvrsto. Odlučio sam više ne razmišljati. Nisam više mogao izdržati. Izjurio sam iz kuće. 

Nakon dugog puta, stigao sam pred njenu zgradu, prošao portira i ušao u lift. Sad kad mi je otkriće bilo iza ugla, odjednom sam počeo paničariti. 

Je li riječ samo o kostimiranom seksu? Što ako taj kostim bude nešto...mračnije? Što ako je riječ o kostimu domine i želi me zavezati za stolicu? Ili vanzemaljca s alatom za autopsiju? Što ako je ona neki fetišist na Adolfa Hitlera ili tako nešto? Ljudi briju na čudne stvari kad je seks u pitanju. 

Do trenutka kada sam došao do vrata gotovo sam se odgovorio od cijele stvari. Ali ona je već znala da sam tu i ostavila je vrata otvorena. I baš kad sam došao pred njih, povukla ih je i otkrila... 

Bubamaru. 

Potpuna, od glave do pete, do najsitnijih detalja odjevena u kostim bubamare. 

Znači, crne tajice i veliko crveno tijelo s crnim točkicama i krilima. Njezin dekolte kao zaštitni znak ispadao je s prijeda dok su dvije ping-pong loptice-antene lamatale s njene glave. 

Gledala me tako zavodljivo i mislio sam si, ok, wow, ovo nije ono što sam mislio, ali, da, mislim da bih ja to mogao. 

Tanya nije pričala. Ni jednu riječ nije rekla cijelo vrijeme. Bila je potpuno uživljena u karakter. Skakutala je i prelijetala stan, iz sobe u sobu. Jednom kad shvatite da bi to mogla biti nevjerojatna seks priča, morate probati, zar ne?

Slijedio sam je u sobu gdje je sletjela, na rubu kreveta, s licem prema krevetu, guzom u zraku i prozirnim crnim tajicama preko bijelih gaćica. Bubamare to očito tako rade. 

Skinuo sam svoju odjeću i njene tajice i gaćice do koljena i popeo se na nju kao što mislim da bi muška bubamara to napravila... i da, parili smo se, pretpostavljam. 

Kako je bilo? Da budem iskren, seks nije bio nešto ludo dobar. Bilo je prečudno i nemoguće zanemariti njezina krila koja klepeću sa svakim pokretom i nestašne antene na njenoj glavi uronjenoj u krevet. Ali njoj je to bilo drugačije - to je očito bila njena stvar - gužvala je plahte, zarivala nokte u njih, vrištala u jastuk dok je svršavala. 

Pokušao sam razgovarati s njom poslije, razbiti led, ali odmahnula je glavom - još uvijek ne, još uvijek je u ulozi, sklupčana na krevetu. Nakon nekog vremena dobio sam dojam da trebam otići, i otišao. 

Nije li ovo najčudnija stvar ikad? Nikad nismo pričali o tome i nikad nismo ponovili tu epizodu. Kao par smo izašli još par puta na spoj, ali ljeto je skoro bilo gotovo i oboje smo upoznali nekog drugog. Vjerojatno sam trebao ovo shvatiti kao pozivnicu u vlastitu čudnu stranu i doista žalim što sam propustio tu priliku. Kad upoznate nekoga tko je doista spreman na sve, malo to iskorištavate; ponekad mislim da sam je poslije gledao samo kroz to iskustvo. 

Vjerojatno se ovo više nikad neće ponoviti. U retrospektivi - to je bio doista seks bubamara: Tanya je izabrala pariti se sa mnom i nakon što je dobila što je trebala, bio sam mrtav za nju. Parili smo se i odletjeli dalje."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku