Lifestyle

Komentari 406

Pravila vrućeg sekstinga: Ne otkrivajte baš sve u porukama, dopustite da se strast rasplamsa

Pravila vrućeg sekstinga: Ne otkrivajte baš sve u porukama, dopustite da se strast rasplamsa

S izmjenjivanjem seksi poruke treba početi polako i pustiti da se uzbuđenje gomila, tako će kasnije u krevetu biti zabavnije. Međutim, s fotografijama treba biti oprezan

Izmjenjivanje seksi poruka itekako može razbiti monotoniju u vezi, a strast na taj način vraća 38 posto žena i 32 posto muškaraca, potvrdila je studija kompanija za proizvodnju seksualnih igračaka Adam and Eve provedena na 1000 ljudi. Seksting može biti jako zabavan, ali treba biti oprezan kako ne biste pretjerali ili kako vaše poruke ne bi završile na krivom mjestu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Počinite polako

Lagano nakupljanje seksualne napetosti vodi još većem užitku, tvrdi seksualna terapeutkinja. Recite partneru što mu sve želite raditi ili što želite od njega. Možete početi riječima "Ne mogu prestati misliti o tebi. Želim osjetiti tvoje meke usne na sebi". To će ga raspametiti i jedva će čekati da što prije dođe kući, piše Women's Health. 

Probudite njegovu maštu

U ovakvim porukama treba sačuvati dozu tajanstvenosti, ne otkriti sve na početku kako bi se bolja polovica imala čemu veseliti. Takav će pristup probuditi njegovu maštu. Dajte mu do znanja da nosite nešto crveno i čipkasto, a ostalo prepustite njemu da razradi sam. 

Odgovorite mu na poruke u vrućem tonu

Kod sekstinga je važna i povratna informacija. Stoga ako partneru šaljete vruće poruke, odgovorite u istom tonu, tvrde seksualni terapeuti. Možete mu napisati kako vas izluđuje, da jedva čekate da ga vidite ili da više ne možete čekati. 

Oprezno sa seksi fotografijama

Vizualni podražaji muškarce više uzbuđuju nego bilo koji drugi stoga će partnera vruće fotografije sigurno dovesti na rub. Međutim, s time treba biti oprezan. Ne preporučuje se slati fotografije na kojima se vidi vaše lice jer nikad ne znate gdje bi one mogle završiti. Umjesto toga možete poslati fotografije seksi donjeg rublja ili potpetica koje mislite nosite u vašoj igrici zavođenja. 

Najčitaniji članci