Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28
Foto: Pinterest
ZLATNI OMJER

Prema formuli, Meghan Markle ima 'najljepša stopala' svijeta

Kraljevska ljepotica Meghan dobila je najvišu ocjenu prema zlatnom omjeru koja iznosi 95%. Stručnjaci su komentirali kako ona ima kraljevske noge, a slijede ju Emma Watson, Kim K i Mila Kunis

Utvrđeno je da Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa (39) ima savršena stopala prema 'Zlatnom omjeru' Marion Yau i dr. Kenny koji su analizirali stopala slavnih osoba. Kim Kardashian i Emma Watson također su dobile visoke ocjene, temeljene na teoriji koju su razvili stari Grci za mjerenje fizičkog savršenstva. Drevni Grci tvrdili su da postoji Zlatni omjer za sve stvari kako bi se izračunalo fizičko savršenstvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:50

Poznata podijatrica Marion i liječnik za zdravlje nogu dr. Kenny rekli su da su uspjeli koristiti mjere Zlatnog omjera kako bi mogli ocijeniti stopala slavnih zvijezda, piše The Sun.

Marion, koja svoj rad dijeli na svom Youtube kanalu, rekla je: 'U drevnoj Grčkoj Grci su osmislili matematičku formulu kojom određuju tjelesno savršenstvo pojedinca mjereći omjere i simetriju specifičnih obilježja tijela. Sada dok većina žena imaju lijepa stopala, pomoću Zlatnog omjera možemo utvrditi čija su stopala najljepša. Noge je teško izmjeriti, jer mogu ovisiti o kutu stopala i onome što osoba nosi na nogama. Kada smo mjerili zlatni omjer fizičkog savršenstva Grka, uspjeli smo ocijeniti osam slavnih osoba.'

Matematička jednadžba poznata kao Phi temelji se na povijesno poznatom zlatnom ili božanskom omjeru, Phi (1 / 1.618).

1. Meghan Markle - 95%

Kraljevska ljepotica Meghan dobila je najvišu ocjenu prema zlatnom omjeru.

Marion i Dr. Kenny rekli su da je očito da bivša glumica (39) ima prekrasna 'kraljevska stopala'.

- Na prvom mjestu s 95% se nalazi Meghan Markle. Moglo bi se reći da ima kraljevske noge! - komentirala je Marion.

Međutim, posljednjih godina zabilježeno je da postoji objašnjenje iza Meghaninih 'savršenih' stopala. Ona je imala tajnu i mučnu operaciju stopala jer je stalno nosila štikle.

2. Emma Watson - 91%

Legendarna zvijezda Harryja Pottera, Emma (30) poznata je i kao najpopularnija žena, ali Marion i dr. Kenny ocijenili su je s 91% kada je u pitanju savršeno stopalo.

- Druga najveća ocjena pripala je Emmi Watson s čarobnim rezultatom od 91%. Emma je postigla visoki rezultat zbog Zlatnog omjera prednjeg dijela stopala - komentirale su Marion i dr. Kenny.

3. Kim Kardashian - 89%

Kim (40) došla je na treće mjesto i prema tome ima treća najljepša stopala' na svijetu, prema Zlatnom omjeru.

Marion, koja radi kozmetičke zahvate za stopala, rekla je da je ocjena 'respektabilnih 89%.

Kimina su stopala neko vrijeme bila kontroverzna tema, a jednom je čak i bila optužena da ima šest prstiju. Čudna zavjera započela je 2019. godine kada su obožavatelji vjerovali da su na njezinoj lijevoj nozi primijetili još jedan prst.

Nakon toga bila je prisiljena na Instagramu dokazivati kako su te tvrdnje netočne, pa je objavljivala 'dokaze' koji potvrđuju kako nema viška prst niti da pati od polidaktilije (izraz koji se daje onima koji imaju viška prst na rukama ili nogama).

Nakon što su mnogi izbrojali njezinih pet nožnih prstiju, Kim je objasnila kako ono što su ljudi vjerovali da je dodatni nožni prst zapravo bio bočni dio njezina stopala.

- Ali to je dio mog stopala koji kad nosim ovakvu cipelu, ne znam zašto, izgleda kao šesti prst. Nadam se da je to odgovorilo na moje pitanje šestog prsta. Jer na svakoj nozi imam samo pet prstiju - komentirala je Kim.

4. Mila Kunis - 88%

Hollywoodska glumica Mila Kunis (39) dobila je snažnu ocjenu od 88% koristeći jednadžbu Zlatni omjer. Marion i dr. Kenny rekli su da su iznenađeni rezultatom formule jer vjeruju da su glumičina stopala 'izuzetno lijepa'.

5. Holly Willoughby - 84%

- Holly ima vrlo lijepo i proporcionalno stopalo. To joj daje ocjenu koristeći zlatni omjer od 84% - rekli su stručnjaci.

6. Den Haag Molly-Mae - 81%

- Molly-Mae Hague ima lijepo i vitko stopalo - rekli su Marion i dr. Kenny.

7. Michelle Keegan - 80%

- Michelleino stopalo postiglo je najnižu ocjenu u Zlatnom omjeru. Međutim, ipak je uspjela postići 80% - komentirala je Marion.

8. Jacqueline Jossa - 79%

- Posljednja stopala, ali ne najmanje važna su postigla 79% u Zlatnom omjeru. Njezina su stopala sitna - komentirali su stručnjaci.

Komentari 28
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje