Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Priča s Griča - novo mjesto za Advent s toplom atmosferom

Priča s Griča - novo mjesto za Advent s toplom atmosferom
1

Projekt Priča s Griča smješten je na Vranicanijevoj poljani s prekrasnim ugođajem i pogledom, a poziva sve zaljubljenike u hranu, glazbu i zimsku čaroliju na ugodno druženje

VIDEO

Priča s Griča nova je bajkovita adventska lokacija na Gornjem gradu u Zagrebu i započela je u nedjelju, koncertom Bambi Molestersa.

Smještena je na prekrasnoj povijesnoj Vrancijanijevoj poljani, između kule Lotrščak i zgrade DHMZ-a.

Priča s Griča ove zime poziva sve gurmane, ljubitelje odlične glazbe i sve zaljubljenike u zimsku čaroliju na uživanje u dobroj, toploj i pomalo mističnoj atmosferi.


 A s obzirom kako je Advent prvenstveno vrijeme kada smo velikodušni, otvorenog srca i više mislimo na one kojima je pomoć najpotrebnija, Priča s Griča dolazi i s dobrotvornim karakterom.

Za vrijeme trajanja Adventa i Priče s Griča, građani će moći donirati Crvene noseve klaunova doktora i podržati njihovu hvalevrijednu misiju, a zauzvrat će dobiti crveni spužvasti nosić.

Vikendima, 10.12. i 18.12., od 11 do 13 sati, spisateljica Jelena Pervan najmlađima će čitati slikovnicu Crvenih noseva, Doktor Crveni Nos, ali i druge bajke i priče za djecu.

Istovremeno, posjetitelji će moći doznati nešto više o aktivnostima Crvenih noseva i njihove misije donošenja smijeha djeci u bolnicama i starijim i nemoćnim štićenicima domova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Advent u Zagrebu doista je hit - ova sezona bila je rekordna!

Advent u Zagrebu doista je hit - ova sezona bila je rekordna!

Advent u Zagrebu pravi je dokaz da se trud uvijek isplati. Mnoštvo događanja i apsolutna iskorištenost prekrasnog Zagreba prepoznata je od strane turista i to u rekordnom broju ove godine

'Daske od johe najprije se suše  godinama pa se rade igračke'
STRPLJIVI KREATIVCI

'Daske od johe najprije se suše godinama pa se rade igračke'

Karmen i njezin suprug Damir (47) se 18 godina bave proizvodnjom drvenih eko igračaka te uporabnih i ukrasnih predmeta. Ne bojaju ih, a izrađene su od čistog drva johe
Počeo je Advent u tunelu Grič: Svjetlosne instalacije su hit
NOVO MJESTO

Počeo je Advent u tunelu Grič: Svjetlosne instalacije su hit

Iako je tunel Grič sam po sebi atrakcija još otkako je otvoren u ljeto 2016. s novim adventskim programom zasigurno će privući još više posjetitelja....