Lifestyle

Komentari 4

Prijete joj smrću jer je pokazala koliko je kila dobila u pandemiji

Prijete joj smrću jer je pokazala koliko je kila dobila u pandemiji

Korisnica TikToka pod imenom Chloe Xandria pokazala je kako joj se tijelo promijenilo od početka 2020. godine. Neki su pohvalili njezinu hrabrost, a drugi su je vrijeđali zbog debljine

Tijekom pandemije mnogi nisu mogli vježbati kao i inače, a jedna od njih je i Chloe Xandria, koja je svojim videom htjela svima pokazati da je normalno udebljati se tijekom ovih izazovnih vremena te da se toga ne treba sramiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na TikToku je objavila video, koji je već pogledalo nekoliko milijuna ljudi, i pokazala kako se udebljala tijekom pandemije. Otkrila je i da se prije borila s poremećajem u prehrani, ali da je sada puno zdravija. Kaže da trebamo početi 'normalizirati' normalna tijela.

Njezina poruka dotakla je mnoge i velika većina pohvalila ju je zbog njezine hrabrosti. No bilo je i onih koji su je vrijeđali zbog debljine, a i onih puno gorih.

- Dobila sam brojne prijetnje smrću jer sam objavila video a uz to i mnogo negativnih komentara na moj i račun moje obitelji. Ugasila sam komentare na svom videu. Želim zahvaliti svima koji ste mi pružili toliko podrške i ljubavi i želim reći da ću se nastaviti boriti da se normaliziraju svi oblici tijela - napisala je.

U svom videu je pokazala kako izgleda danas i kako je izgledala prije šest mjeseci.

- Možda ste i vi nabacili nekoliko dodatnih kilograma tijekom karantene. Samo se sjetite da se ne osuđujete. U nekim trenucima, hrana je bila jedino što mi je pružalo utjehu. Uz isprobavanje novih recepata lakše sam se nosila s teškim vremenima - rekla je.

Pokazala je i svoje strije te je rekla da je normalno da ih ljudi imaju te je ohrabrila druge da na svoja tijela gledaju kao na snažan alat koji ih je podržavao tijekom ove godine.

- Pomislila sam ako pokažem drugima da sam punija i samopouzdana, da ću i druge potaknuti da se tako osjećaju pa da prestanu dopuštati drugima da utječu na to kako misle sami o sebi. Umjesto da se koncentrirate na broj na vagi, fokusirajte se na to što je sve vaše tijelo uspjelo napraviti za vas i kako vas i dalje nosi kroz život - zaključila je, piše Metro.co.uk.

Najčitaniji članci